Τίγκα στην κοκαΐνη φορτίο με μπανάνες στο λιμάνι του Πειραιά

Must Read

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου του Γ΄ Τελωνείου Πειραιά, κατάσχεσε 22 συσκευασίες κοκαΐνη, συνολικού βάρους 13 κιλών και 75 γραμμαρίων, που εντοπίστηκαν σε ειδική κρύπτη σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες προερχόμενες από τον Ισημερινό, στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ανακάλυψη και κατάσχεση της ανωτέρω ποσότητας κοκαΐνης έγινε κατόπιν συστηματικών ελέγχων εμπορευματοκιβωτίων προερχόμενων από χώρες υψηλού κινδύνου, με σκοπό τον εντοπισμό ποσοτήτων ναρκωτικών και την αποφυγή της διασποράς τους στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή επικράτεια, με τη χρήση ακτινοσκοπικού μηχανήματος (X-RAY) ελέγχου και σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This