«Έλα βράδυ μέσα στην εκκλησία» – Ο σάτυρος ιερέας ρωτούσε 40χρονη αν φαντασιώνεται όργια

Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ρασοφόρο στα Κάτω Πατήσια

Must Read

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τον 37χρονο ιερέα, εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια που προφυλακίστηκε για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού, μέσα στον ιερό χώρο, όπως καταγγέλλει η ανήλικη μαθήτρια. 

Ακόμα μια νέα καταγγελία για τον ρασοφόρο προκαλεί οργή και αποτροπιασμό, αποκαλύπτοντας ότι η δράση του επεκτεινόταν σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Μια 40χρονη μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρήκε το θάρρος να κάνει αυτό που δίσταζε τόσο καιρό όπως λέει γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις. Βρήκε τη δύναμη να μιλήσει και να καταγγείλει την αρρωστημένη συμπεριφορά του 37χρονου.

Η 40χρονη όπως αναφέρει, μετά τον θάνατο του πατέρα της βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναζήτησε μια παρηγοριά στον χώρο της εκκλησίας. Η γυναίκα γνώρισε τον ιερέα ο οποίος όπως λέει, ενώ στην αρχή της μιλούσε για τον Θεό, στη συνέχεια άρχισε να της κάνει ανήθικες ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου αλλά και να την κοιτάζει με πονηρό ύφος. 

«Άρχισε να μου λέει πώς τα πάω με τον άντρα μου ερωτικά, αν συνευρισκόμαστε, αν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Του λέω έχει καμία σχέση με την εξομολόγηση αυτό πάτερ και μου είπε φυσικά πρέπει να τα λέμε όλα μην αισθάνεσαι ντροπή και άσχημα». Όπως καταγγέλλει η 340χρονη, ο ιερέας άρχισε να τη ρωτάει αν φαντασιώνεται να κάνει έρωτα με πολλούς άντρες ταυτόχρονα, και άλλα πράγματα τα οποία όπως λέει ντρέπεται και να πει.

Ο ίδιος μάλιστα της έλεγε ότι εάν ήθελε να συνεχίσει μαζί του την εξομολόγηση, δεν θα έπρεπε να πει κουβέντα σε τρίτους, για όσα συζητάνε μεταξύ τους. Όταν μάλιστα άλλαξε εξομολόγο εκείνος της έκανε παρατήρηση, ενώ όταν του έδωσε μια ακόμα ευκαιρία, εκείνος της είπε να πάει να τον συναντήσει το βράδυ στην εκκλησία…

Διαβάστε επίσης: «Σκύψε, δεν θα το ξαναπώ» – Η αρρωστημένη κατήχηση του σάτυρου ιερέα στη 14χρονη δεν έχει τέλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This