Κλοπή-μαμούθ στην Αθήνα – «Έγδυσαν» Λατινοαμερικάνο βιομήχανο

Must Read

Άγνωστοι «έγδυσαν» 45χρονο Λατινοαμερικάνο φαρμακοβιομήχανο στο κέντρο της Αθήνας, κλέβοντας μεγάλη λεία από το όχημα του.

Το βράδυ της Τετάρτης ο άνδρας πάρκαρε το όχημα του στην πλατεία Κάνιγγος για να πάει για φαγητό με τη σύντροφο του και μια παρέα Ελλήνων που ζει μόνιμα στη Γερμανία.

Οι δράστες τότε βρήκαν την ευκαιρία, έσπασαν το παράθυρο και άρπαξαν τον «θησαυρό». Συγκεκριμένα οι άγνωστοι άρπαξαν μέσα από το πολυτελές μαύρο SUV BMW χρυσά ρολόγια Rolex ένα εκ των οποίων κοστίζει 40.000 ευρώ, έξι βαλίτσες Louis Vuitton με ρούχα επώνυμων οίκων του εξωτερικού και ένα τσαντάκι μάρκας Louis Vuitton που η αξία του ανέρχεται σε 6000 ευρώ και περιείχε τα προσωπικά του έγγραφα, περισσότερες από 30 κάρτες και τα διαβατήρια του ίδιου και της Μεξικάνας φίλης του.

Ο φαρμακοβιομήχανος που ζει μόνιμα στην Ελβετία είχε προγραμματίσει να φύγει χθες για Ζυρίχη, όμως δεν διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα με τη σύντροφό του.

Ο ίδιος δήλωσε «Πέρασα τις ωραιότερες διακοπές, στο ωραιότερο νησί. Όμως αυτό που έγινε τα χάλασε όλα…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This