Σοβαρή καταγγελία για εξαφάνιση πειστηρίων από τον χώρο της μεγάλης έκρηξης στην Συγγρού

Must Read

Πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας είχε συγκλονιστεί από την πρωτοφανούς σφοδρότητας έκρηξη στην λεωφόρο Συγγρού, που ισοπέδωσε κυριολεκτικά ολόκληρα διαμερίσματα ακόμα και στις διπλανές πολυκατοικίες.

Η έκρηξη μάλιστα έγινε δίπλα από το γραφείο της συζύγου του πρώην υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου, γνώστης δικηγόρου Έλενας Τζούλη. Με αποτέλεσμα το γραφείο της κυριολεκτικά να «αφανιστεί».

Ήταν τέτοια η σφοδρότητα τις έκρηξης που οπωσδήποτε δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από κάποια ξεχασμένη φιάλη υγραερίου. Άλλωστε, οι εκτεταμένες έρευνες της πυροσβεστικής αλλά και της αντιτρομοκρατικής, ακύρωσαν το συγκεκριμένο σενάριο που περιέργως διακινήθηκε τις πρώτες ώρες μετά την έκρηξη, αφού δεν βρέθηκε κανένα υπόλειμμα φιάλης υγραερίου!

Αντίθετα, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι αρχές προσανατολίζονται στην διαρροή φυσικού αερίου ως πιθανότερη αιτία της ισχυρής έκρηξης. Παρόμοιες περιπτώσεις έχουμε δει και στο εξωτερικό με ολόκληρος όροφος πολυκατοικιών να ισοπεδώνονται, όπως αντίστοιχα έγινε στην λεωφόρο Συγγρού.

Πριν από λίγο λοιπόν ο πρώην υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος, έκανε μία σοβαρότατη καταγγελία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναρτώντας μάλιστα και σχετικό φωτογραφικό υλικό. Έγραψε συγκεκριμένα: «Πριν από λίγο στην Συγγρού εκεί που ανατινάχτηκαν 3 τετράγωνα και η πυροσβεστική διεξάγει ανάκριση η εταιρεία φυσικού αερίου χωρίς να αποζημιώσει κανέναν ούτε μια συγνώμη εξαφανίζει πριν λίγο τα πειστήρια»

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This