Προσποιούνταν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και εξαπατούσαν ηλικιωμένους – Τρεις συλλήψεις

Χειροπέδες στους δήθεν υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ

Must Read

Στη σύλληψη τριών ανδρών που προσποιούνταν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ για να εξαπατούν ηλικιωμένους προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Κορινθίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 39, 46 και 49 ετών, έχουν εξαπατήσει πολίτες σε περιοχές της Ηλείας, της Αχαΐας, και της Αργολίδας.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν στην περιοχή των διοδίων του Κιάτου, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις άνδρες, λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή τους, είχαν μεταβεί στην Κοινότητα Μυρσίνης, του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην Ηλεία, όπου, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και με το πρόσχημα βλάβης, μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης.

Έπεισαν την ηλικιωμένη να αφήσει σε εμφανές σημείο χρήματα και το κινητό τηλέφωνό της, προκειμένου, όπως της είπαν, να τα προστατεύσουν από δήθεν πυρκαγιά. Μετά από λίγο οι τρεις άνδρες άρπαξαν τα χρήματα και το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι τρεις συλληφθέντες είχαν διαπράξει πριν από πέντε ημέρες, με την ίδια μεθοδολογία, ακόμη δύο κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, στο Αίγιο και το Αργολικό.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This