Πορνό με ανήλικα στο κινητό του Ρεθυμνιώτη που βίαζε τη 13χρονη

Must Read

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει το πλούσιο πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στα κινητά του 20χρονου Ρεθυμνιώτη, ο οποίος κρίθηκε την Τετάρτη προφυλακιστέος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ερευνούν αν υπήρξαν κι άλλα ανήλικα κορίτσια που έπεσαν στα «δίχτυα» του, εκτός από τη 13χρονη.

Στις τέσσερις συσκευές που βρέθηκαν στην κατοχή του νεαρού εντοπίστηκε μεγάλος όγκος πορνογραφικού υλικού με ανήλικα κορίτσια και αγόρια. Για τον λόγο αυτόν, η υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή και πλέον αναμένονται οι ενέργειες για την άρση του απορρήτου επικοινωνιών, με σκοπό να διαπιστωθεί αν το υλικό που βρέθηκε στο κινητό του το καταχώρισε ο ίδιος ή αν πρόκειται για υλικό που διακινείται στο διαδίκτυο μεταξύ παιδοφίλων. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται έρευνα ανεξάρτητη από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση της 13χρονης, η οποία βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον παιδεραστή στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωριμία ανάμεσα στον 20χρονο και στην ανήλικη έγινε πριν από περίπου τέσσερις μήνες, μέσω Instagram. O νεαρός κέρδισε την εμπιστοσύνη της και κατάφερε να την πείσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Στη συνέχεια άρχισε να την πιέζει να τον συναντήσει, απειλώντας την ότι, εάν αρνηθεί, θα αφήσει τις φωτογραφίες της να διαρρεύσουν. Μάλιστα, φαίνεται ότι την υποχρέωσε να του δώσει τους κωδικούς πρόσβασής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φανερά αναστατωμένη και υπό τον φόβο της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών της, η κοπέλα υποχρεώθηκε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον δράστη τέσσερις φορές, ώσπου δεν άντεξε και διέκοψε κάθε επαφή μαζί του. Σε μια προσπάθεια να την εκβιάσει να ενδώσει στις απαιτήσεις του, ο νεαρός έστειλε μία από τις φωτογραφίες της 13χρονης σε μια συμμαθήτριά της. Το γεγονός αυτό έφερε εκτός εαυτού την ανήλικη και ο φόβος της μετατράπηκε σε θάρρος. Ετσι, απευθύνθηκε στην ψυχολόγο του σχολείου της και της μίλησε για όλα όσα είχε βιώσει, ενώ εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τους γονείς της, που κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This