Συνελήφθησαν ένας 68χρονος και οι δύο γιοι του για το έγκλημα στην Μεσσηνία!

Οικονομικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 73χρονου

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας από το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε χθες, με θύμα έναν 73χρονο, που βρέθηκε νεκρός, σε χωράφι στην περιοχή του Τζάνε, της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου.

Συγκεκριμένα, ένας πατέρας με τους δύο γιους του ομολόγησαν ότι πήγαν να βρουν τον 73χρονο, διαφώνησαν και τότε του επιτέθηκαν. Μάλιστα, του έδωσαν τη χαριστική βολή με ένα εργαλείο, πιθανότατα κάβουρα. Δράστες και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές και αυτό ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία, γεγονός που αποδείχθηκε κατά τις έρευνες των Αρχών. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται για τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ μετά από τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Έτσι, έφτασαν στα ίχνη των τριών ανδρών και όταν τους προσήγαγαν στο Τμήμα με σκοπό να δώσουν κατάθεση, εκείνοι έσπασαν και ομολόγησαν το έγκλημα. Πρόκειται για έναν 68χρονο και τους δύο γιούς του, ηλικίας 39 και 38 ετών, που χθες το μεσημέρι σκότωσαν τον 73χρονο άνδρα και τον παράτησαν στο χωράφι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This