Τετάρτη 16/6/2021

Ασύλληπτο! 51χρονος καταγγέλει 11χρονο για… βιασμό

Θύμα ληστείας και βιασμού υποστηρίζει πως έπεσε ένας 51χρονος από έναν 11χρονο Ρομά, σύμφωνα με καταγγελία του στις αρχές του Αλμυρού στο Βόλο.

Ο άνδρας που έκανε την καταγγελία πάσχει από διανοητική αναπηρία, ενώ τόσο ο ανήλικος όσο και ο 19χρονος –επίσης Ρομά- που βρίσκονταν μαζί του πάσχουν από νοητική στέρηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περασμένο Σάββατο ενώ ο 51χρονος περπατούσε σε δρόμο του Αλμυρού, συναντήθηκε με τον 11χρονο, που τον οδήγησε σε απόμερο σημείο, του έκοψε τη χρυσή αλυσίδα με σταυρό από τον λαιμό, του κατέβασε το παντελόνι και έκανε ασελγείς πράξεις.

Τη σκηνή φέρεται να παρακολουθούσε από απόσταση και ένας 19χρονος ρομά από τη Βουλγαρία.

Από την άλλη πλευρά ο 11χρονος δήλωσε πως ο 51χρονος τον ρώτησε αν πουλούσε την αλυσίδα που φορούσε για 5 €, ενώ αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ερωτική περίπτυξη μαζί του καθώς θέλει να… παντρευτεί. Παράλληλα ο 19χρονος υποστήριξε ότι απλά παρακολουθούσε από μακριά τη συζήτηση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 51χρονος δεν έφερε σημάδια βιασμού. Ο 11χρονος και 0 19χρονος οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς ο ανήλικος δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και ο 19χρονος με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του και χρηματική εγγύηση 5.000 €.

Πηγή:magnesianews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ