Ποιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν στον οδηγό που σκότωσε γιαγιά κι εγγόνι στο Αίγιο

Must Read

Αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες βρίσκεται ο 28χρονος οδηγός, που παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά με το μόλις ενός έτους εγγονάκι της στο Αίγιο. Η ποινική δίωξη, που του ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, τον καθιστά υπόλογο για επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Επιπλέον, στον 28χρονο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ο νεαρός θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες για το τραγικό δυστύχημα της 26ης Αυγούστου στο Αίγιο. Προς το παρόν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το Πολεμικό Ναυτικό, όπου υπηρετούσε, ενώ βγήκε και από το ψυχιατρείο, όπου νοσηλευόταν μετά το δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόρισμα των πραγματογνωμόνων ο οδηγός μπήκε στη μοιραία στροφή με 100 χλμ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This