Νεαρή πήγε για το Καρναβάλι στο Ρέθυμνο και καταγγέλλει ότι τη βίασε μασκαράς στον δρόμο

Must Read

Ασχημη τροπή πήρε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για μια 21χρονη κοπέλα, η οποία είχε πάει στο Ρέθυμνο με τους φίλους της για να διασκεδάσει και να περάσει καλά. Νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας η νεαρή πήγε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας για να καταγγείλει ότι το βράδυ της Κυριακής έπεσε θύμα βιασμού από έναν άγνωστο μασκαρά ηλικίας μεταξύ 30 και 35 χρόνων.

Οπως περιέγραψε η κοπέλα, το φρικτό περιστατικό φέρεται ότι έγινε γύρω στις 11 το βράδυ, όταν έφυγε από ένα καφέ μπαρ της παραλίας με σκοπό να γυρίσει στο κατάλυμα όπου έμενε. Τη στιγμή που περπατούσε ανυποψίαστη σε έναν δρόμο της παλιάς πόλης, είδε ξαφνικά μπροστά της τον μασκαρεμένο άνδρα, ο οποίος την ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας τη σωματική του δύναμη και εκτόνωσε πάνω της τις σεξουαλικές ορέξεις του!

Την κοπέλα έσωσε από τις ορμές του αγνώστου μια παρέα που εμφανίστηκε στον δρόμο. Οταν ο άνδρας άκουσε τα βήματα και τις ομιλίες, παράτησε την 21χρονη και έγινε καπνός. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου άρχισαν άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του βιαστή. Το έργο τους είναι δύσκολο, καθώς η σοκαρισμένη νεαρή δεν ήξερε σε ποιον ακριβώς δρόμο της παλιάς πόλης έγινε το συμβάν.

Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να βρουν αν υπάρχει οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής, ώστε να μπορέσουν ενδεχομένως να δουν σε κάποιο καρέ τον άγνωστο βιαστή. Η 21χρονη αναχώρησε από το Ρέθυμνο, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This