Άγρια δολοφονία Ελληνοαμερικανίδας: Γέννησε και ο άνδρας της την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου!

Όλο νόμιζαν ότι ζούσε ευτυχισμένη....

Must Read

Το απόλυτο δράμα βιώνει η οικογένεια της άτυχης 29χρονης μητέρας που λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στις ΗΠΑ.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Τήλου, από όπου είχε η άτυχη κοπέλα καταγωγή. Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς της 29χρονης. Το νησί προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τις αποκαλύψεις για το έγκλημα που έγινε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, με θύμα μια κοπέλα με καταγωγή από το νησί. Την 29χρονη Ειρήνη που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στις ΗΠΑ.

Στο σπίτι που ζούσε με το αγγελούδι που είχε φέρει στον κόσμο πριν από 17 μήνες. Τότε τίποτα δεν έδειχνε τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν. Η ζωή της Ειρήνης είχε γίνει θέμα συζήτησης στο νησί, που πίστευε ότι η κοπέλα είχε ανοίξει τα φτερά της και ζούσε ευτυχισμένη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου, στην περιοχή Μασαπίκουα του Λονγκ Άϊλαντ, όπου ζούσε η άτυχη 29χρονη Ειρήνη μαζί με την μόλις 17 μηνών κόρη της Αλέσια, που απέκτησε στη διάρκεια του σύντομου γάμου της με τον 34χρονο με τον οποίο ήταν σε διάσταση στο τελευταίο διάστημα, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ειδησεογραφικά μέσα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφορεί ήδη από το περασμένο Σάββατο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού στο οποίο ακούγονται οι φωνές και οι εκκλήσεις για βοήθεια της 29χρονης, κατά την στιγμή της επίθεσης από τον 34χρονο πρώην σύζυγό της. Στο ίδιο βίντεο ακούγονται οι φωνές και μιας 22χρονης την οποία επίσης τραυμάτισε ο φερόμενος ως δράστης και όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ υπήρξε σύντροφός του, μετά τη λήξη του γάμου του με την άτυχη Ειρήνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η δολοφονία διεπράχθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, περίπου στις 19:00, όταν ο 34χρονος πρώην σύντροφος της άτυχης Ειρήνης άρχισε να μαχαιρώνει την ίδια και την 22χρονη, η οποία επίσης βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι. Ο 34χρονος φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα την Ειρήνη, να τραυμάτισε σοβαρά το 22χρονο κορίτσι και με το ίδιο φονικό μέσο στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης οι γείτονες που άκουσαν τις δύο γυναίκες να καλούν σε βοήθεια, ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφτασε σε λίγα λεπτά μαζί με άνδρες των πρώτων βοηθειών εντοπίζοντας αιμόφυρτους και τους τρεις, τις δύο κοπέλες και τον δράστη. Αμέσως η 29χρονη Ειρήνη, η 22χρονη κοπέλα και ο 34χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου η άτυχη ομογενής κατέληξε την επόμενη ημέρα -Κυριακή- η 22χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της, ενώ ο 34χρονος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων που ο ίδιος προκάλεσε στον εαυτό του, την Τρίτη 15 Μαρτίου.

Η δήμαρχος της Τήλου Μαρία Καμμά η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία της Ειρήνης Σπαντοπανάγου, την οποία θυμούνται οι κάτοικοι ως μικρό παιδί να επισκέπτεται τακτικά το νησί με τους γονείς της. Η μητέρα της, διατηρεί στενούς δεσμούς με το νησί αφού και οι δύο γονείς της κατάγονται από την Τήλο.

Σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι της Ειρήνης, θα συγκεντρωθούν για το τελευταίο αντίο, ενώ αύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 9.30 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου Νέας Υόρκης θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία. Οι συγγενείς της άτυχης Ειρήνης, άνοιξαν ερανικό λογαριασμό και έθεσαν ως στόχο την συγκέντρωση τουλάχιστον $100.000 για την κάλυψη των εξόδων της νοσηλείας και της κηδείας της, καθώς επίσης και για την ανατροφή της μικρής της κόρης Αλέσια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This