Σύρος βιαστής ανήλικης «κρυβόταν» στην κατάληψη των κτιρίων της Αχαρνών

Must Read

Από την επιχείρηση για εκκένωση δύο υπό κατάληψη κτιρίων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, κατά την ταυτοποίηση των προσώπων, προέκυψε ότι σε βάρος ενός άντρα από τη Συρία εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό ανήλικης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο σπαθιά σαμουράι, δύο γκλοπ και ένα κουτί με φυσίγγια.

Σε αντιπαράθεση οι δύο καταλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 200 από τους 269 μετανάστες που απομακρύνθηκαν από τις καταλήψεις, μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας στην Κόρινθο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επιχείρηση αφορούσε το «Τοσίτσειο Σχολείο», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ και ένα ακόμη κτίριο στην οδό Αχαρνών 22, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη από το έτος 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο καταλήψεις βρίσκονταν σε… αντιπαράθεση, καθώς και στα δύο κτίρια υπήρχαν μέλη κυκλωμάτων διακίνησης πλαστών εγγράφων, λαθραίων τσιγάρων και ειδών παρεμπορίου.

Επιπλέον, από τους υπόλοιπους αλλοδαπούς:
• πενταμελής οικογένεια Σύρων αφέθηκε ελεύθερη για ανθρωπιστικούς λόγους, λόγω εγκαυμάτων που είχαν εδώ και μέρες προκληθεί σε ανήλικο παιδί τους. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων,
• (48) κρατούνται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για διοικητική απέλαση καθώς δεν διαθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στην χώρα μας, ενώ ένας κρατείται για περαιτέρω έλεγχο και
• οι υπόλοιποι 214 μεταφέρθηκαν στη δομή φιλοξενίας Κορίνθου, απ’ όπου αργότερα θα μεταφερθούν σε άλλες δομές φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This