Πάτρα: Μάρτυρες καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές

Μέσω τηλεφωνημάτων και γραπτών μηνυμάτων

Must Read

Κάποιοι προσπαθούν με δόλιο τρόπο να κλείσουν τα στόματα των ανθρώπων που καταθέτουν για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τις αιτίες θανάτου των τριών παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, άτομα τα οποία έχουν ήδη δώσει κατάθεση στις ανακριτικές αρχές, δέχονται απειλές μέσω τηλεφωνημάτων αλλά και μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο το πώς κάποιοι επιχειρούν να εμποδίσουν το έργο των Αρχών, την ώρα μάλιστα που η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα κατέθεσαν στη 18η Τακτική Ανακρίτρια άλλοι τρεις γιατροί, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας από τους παιδιάτρους στο Καραμανδάνειο ο οποίος φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα, κατέθεσε ότι την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 το παιδί είχε καθαρές εξετάσεις και είχε ενημερώσει τη μητέρα ότι θα του δώσουν εξιτήριο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις καταθέσεις, η 9χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά την κράτησαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Δύο ημέρες μετά, υπέστη το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο με τους γιατρούς να προσπαθούν να την επαναφέρουν για 50 λεπτά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This