Το τελευταίο γεύμα του θύματος «οδήγησε» στο δράστη

Έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο με θύμα 57χρονο μεσίτη από τη Γλυφάδα

Must Read

Το τελευταίο γεύμα του 57χρονου μεσίτη από τη Γλυφάδα «έδειξε» το δολοφόνο του. Το πτώμα του βρέθηκε κατακρεουργημένο μέσα σε μία λίμνη αίματος, σε πάρκινγκ της Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, τον Ιούνιο του 2017.

Ο δράστης αφού μαχαίρωσε με μανία το θύμα, το πάτησε με το αυτοκίνητο στην κοιλιακή χώρα και διέφυγε. Από την εξέταση του πτώματος, οι αστυνομικοί εύκολα διαπίστωσαν πως λίγη ώρα νωρίτερα ο 57χρονος μεσίτης είχε φάει σε κάποιο από τα εστιατόρια της διαδρομής από Αθήνα στον Αγ. Κωνσταντίνο. Μαζί του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ήταν ο δολοφόνος του. Ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος έσπευσε να φύγει στη βόρεια Ελλάδα, με το αυτοκίνητο του θύματος.

Αντλώντας στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του θύματος που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του, οι αστυνομικοί «οδηγήθηκαν» στον 70χρονο δράστη ο οποίος πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Χαλκίδας όπου ήταν κρατούμενος για ακάλυπτες επιταγές.

Ακολουθώντας το στίγμα του κινητού του, ο 70χρονος εντοπίστηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθείας όπου και συνελήφθη. Αρχικά, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία. Μάλιστα για να δικαιολογήσει το ότι κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο του θύματος ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε από το θύμα και επικαλέστηκε αγγελία που είχε βάλει ο 57χρονος για την πώληση του πολυτελούς τζιπ.

Δολοφονημένος με 15 μαχαιριές

Στη συνέχεια όμως ο 70χρονος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του και ότι είχαν στα χέρια τους βίντεο από την ταβέρνα που έφαγαν λίγο πριν τη δολοφονία στον Άγιο Κωνσταντίνο, τότε κατέρρευσε και αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός μαχαίρωσε τον 57χρονο, στις 11 Ιουνίου του 2017. «Το θύμα ξεκίνησε την ημέρα εκείνη από τη Γλυφάδα και ήρθε οδικώς να με πάρει από τη Δροσιά Χαλκίδας. Κάναμε στάση στον Άγιο Κωνσταντίνο για να φάμε. Τσακωθήκαμε γιατί μου ζητούσε 500 ευρώ για να με πάει στη Θεσσαλονίκη. Εγώ αρνήθηκα να του τα δώσω. Σταμάτησε στο παρκινγκ και μου είπε ότι αν δεν του τα δώσω θα με αφήσει εκεί και θα φύγει. Εκείνος πρώτος μου επιτέθηκε με μαχαίρι. Εγώ βρισκόμουν σε άμυνα».

Ο δράστης αφού ξυλοκόπησε το θύμα και του κατάφερε 15 μαχαιριές, μπήκε στο αυτοκίνητο του 57χρονου και πάνω στον πανικό του, όπως ισχυρίστηκε, κατά τη διάρκεια μανούβρας για να ξεπαρκάρει, πέρασε από πάνω του, αποτελειώνοντάς τον.

Σχεδίαζαν να ανοίξουν gay bar στην Ισπανία

Δράστης και θύμα γνωρίζονταν περίπου ένα χρόνο και σχεδίαζαν να κάνουν επιχειρήσεις μαζί. Και οι δυο ταξίδευαν συχνά στο εξωτερικό για διάφορες δουλειές και προγραμμάτιζαν να ανοίξουν gay bar στην Ισπανία όπου έλεγε πως είχε γνωριμίες ο 70χρονος. Στο παρελθόν ο δράστης ήταν στην Νότια Αφρική, ενώ πηγαινοερχόταν και σε άλλες χώρες του εξωτερικού ενώ το θύμα φέρεται να είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία και στην Τσεχία, όπου ταξίδευε συχνά ενώ και το αυτοκίνητό του είχε Τσέχικες πινακίδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This