Τη σκότωσε και σκηνοθέτησε τροχαίο, πατώντας την με το αυτοκίνητό του!

Φρικτό έγκλημα στο Σχηματάρι με θύμα 49χρονη και δράστη έναν αστυνομικό

Must Read

Σκότωσε τη 49χρονο σύντροφό του και δε δίστασε να πατήσει από πάνω της με το αυτοκίνητό του, για να φανεί ως τροχαίο δυστύχημα και να μη βρεθεί ο ίδιος ποτέ κατηγορούμενος για αυτό.

Δεν το κατάφερε όμως. Οι αντιφάσεις του ήταν εκείνες που οδήγησαν τους συναδέλφους του αστυνομικούς, στον  32χρονο τότε ανθυπαστυνόμο που υπηρετούσε μάλιστα εκείνη την περίοδο στη φρουρά της Βουλής.

Δεν άντεχε τη ζήλια της

Ήταν πρωί της 28ης Οκτωβρίου του 2011, όταν εντοπίστηκε νεκρή η 49χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων ενήλικων παιδιών, σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή του Σχηματαρίου στη Βοιωτία. Αν και αρχικά όλα έδειχναν πως πρόκειται για τροχαίο με το δράστη να εγκαταλείπει το θύμα του, οι υποψίες γρήγορα έφτασαν στον 32χρονο τότε αστυνομικό ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της. Μία σχέση εκρηκτική την οποία ο δράστης είχε αποφασίσει να τελειώσει γιατί δεν άντεχε, όπως είπε, τη ζήλια του θύματος.

Ο αστυνομικός ο οποίος την επόμενη ημέρα της δολοφονίας πήγε κανονικά στην υπηρεσία του σαν να μην είχε συμβεί τίποτε, αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του, στην Ασφάλεια Χαλκίδας, ύστερα από τις πιεστικές ερωτήσεις που δέχτηκε, αρνούμενος όμως ότι ήταν αυτός που πάτησε στη συνέχεια το θύμα με το αυτοκίνητό του.

Ο δράστης ο οποίος ήταν διαζευγμένος και τα τελευταία πέντε χρόνια είχε σχέση με την 49χρονη η οποία καταγόταν από την Αλβανία, ισχυρίστηκε ότι εκείνη τον ζήλευε και του δημιουργούσε προβλήματα και στην υπηρεσία του, πηγαίνοντας μάλιστα ακόμη και έξω από την πόρτα της Βουλής.

Το βράδυ της δολοφονίας

Όπως είπε ο κατηγορούμενος αστυνομικός, το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου της τηλεφώνησε να συναντηθούν για να συζητήσουν το μέλλον της σχέσης τους. Μετά από έντονο καβγά που είχαν μέσα στο αμάξι του, υποστήριξε , ότι προσπάθησε να της κλείσει το στόμα με το μπουφάν, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει της αισθήσεις της. Ο ίδιος νόμισε πως τη σκότωσε και για τον λόγο αυτό τη μετέφερε στον παράδρομο της εθνικής οδού στο Σχηματάρι και την τοποθέτησε αναίσθητη, κάθετα στο οδόστρωμα, σε σημείο μάλιστα όπου υπήρχαν ίχνη από φρενάρισμα φορτηγού, ώστε να φανεί αμέσως πως πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη.

Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι στη συνέχεια πέρασε με το αυτοκίνητό του πάνω από το πτώμα της άτυχης γυναίκας, ώστε η σκηνοθεσία του τροχαίου να έχει στοιχεία αληθοφάνειας. Όπως αποδείχτηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από τα χτυπήματα του αυτοκινήτου του δράστη. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τα παιδιά του θύματος, ότι η μητέρα τους είχε εξαφανιστεί. Τότε ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε το πτώμα, το οποίο αναγνωρίστηκε από την κόρη της. Η ίδια είπε στους αστυνομικούς για το δεσμό της μητέρας της και έτσι οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του δράστη, ο οποίος και ομολόγησε.

«Συλλυπητήρια για τη μητέρα σας»

«Όταν η αστυνομία μάς ειδοποίησε ότι τη βρήκαν νεκρή από τροχαίο δυστύχημα, κατάλαβα αμέσως τι είχε συμβεί, καθώς γνώριζα ότι είχε ερωτική σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος την απειλούσε συνεχώς για να της παίρνει χρήματα. Οταν το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο Α.Τ. Σχηματαρίου, τον είδα που καθόταν αδιάφορος σε μια καρέκλα. Εμείς φωνάζαμε “αυτός είναι ο δολοφόνος”κι εκείνος το μόνο που είπε ειρωνικά ήταν“συλλυπητήρια για τη μάνα σας”. Είδα τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει από το σημείο οι αστυνομικοί. Πάνω στο μπουφάν της μητέρας μου υπήρχαν ίχνη από ρόδες αυτοκίνητου», υποστήριξε η 26χρονη κόρη του θύματος, ξεσπώντας σε κλάματα όταν θυμάται τις φρικτές φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί από το σημείο της στυγερής δολοφονίας της μητέρας της.

Την απειλούσε για το επίδομα

Σοκαρισμένος και ο αδελφός του θύματος από τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή η 49χρονη κατηγορεί τον αστυνομικό πως χρησιμοποιούσε το θύματα για να παίρνει το επίδομα που εισέπραττε ο 22χρονος γιος της, λόγω αναπηρίας. :«Έχασα την αδελφή μου και είμαι συντετριμμένος. Αν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, έπρεπε να τα λύσουν αλλιώς, όχι με αυτόν τον τρόπο. Αυτός ήταν αδίστακτος… Η αδελφή μου έπαιρνε επίδομα, επειδή ο γιος της, είχε ένα εργατικό ατύχημα πριν από περίπου ένα χρόνο. Κι εκείνος την απειλούσε για της παίρνει ακόμη κι αυτό το πενιχρό επίδομα».

Ο φόβος πως κάτι κακό θα συμβεί

Τα παιδιά της 49χρονης που γνώριζαν για τη σχέση της μητέρας τους με τον αστυνομικό, μιλούν για το φόβο που αισθανόταν το θύμα, το τελευταίο διάστημα.

«Αυτός την κρατούσε τη μητέρα μου μόνο για τα χρήματα. Ό,τι έπαιρνε από το ΙΚΑ για το ατύχημα του αδερφού μου, της τα έπαιρνε… Δεν ξέρω τι τα έκανε, ήθελε καινούριο αυτοκίνητο, μηχανή; Δεν ξέρω. Αυτός ρωτούσε συνέχεια την μάνα μας αν ξέραμε ότι έχουν σχέση… Η μάνα μου του λεγε όχι, αλλά σε μας είχε πεί τα πάντα. Μάλιστα τελευταία φοβόταν. Μας έλεγε συνέχεια αν πάθω τίποτα κλπ… Μας έδινε οδηγίες σε περίπτωση που πεθάνει. Έδινε στοιχεία στη μικρή μου αδερφή και της έλεγε αν πεθάνω να τα έχεις! Αν γίνει κάτι να τα δώσεις στην αστυνομία… Δεν ξέρω αν ήξερε η μητέρα μου κάτι παραπάνω γι ‘αυτόν, δεν ξέρω! Φοβόταν…», αναφέρει η μεγαλύτερη κόρη του θύματος.

« Μου ‘λεγε ότι την έβριζε, την χρησιμοποιούσε και της φερόταν πολύ άσχημα. Μαλώνανε πολύ. Εγώ άκουγα στο τηλέφωνο τη μητέρα μου να του λέει: – «Ξέρω ποιος πραγματικά είσαι… Δεν θες να πω τι πραγματικά είσαι σε όλο τον κόσμο! Θα πω ποιος πραγματικά είσαι και τι έχεις κάνει!
Αυτός ήταν χωρισμένος. Όσο ήταν παντρεμένος γνώρισε τη μητέρα μου και τη χρησιμοποίησε για τα λεφτά. Εγώ τον ήξερα. Ήταν διπρόσωπος…», υποστηρίζει κι η μικρότερη κόρη του θύματος.

Κάθειρξη 15 ετών

Ο αστυνομικός που με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ετέθη αμέσως σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του, πρωτοδίκως καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών, αλλά μετά την έφεση που ασκήθηκε από τον εισαγγελέα κατά της απόφασης που τον έβγαζε… λάδι από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This