Αυτό είναι το μοντέλο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο για εργοστάσιο παραγωγής παραισθησιογόνων

Must Read

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος συνελήφθη χθες το μεσημέρι γνωστό μοντέλο από τη Βραζιλία, που είχε στήσει μαζί με συνεργούς ολόκληρο εργαστήριο παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT). Πρόκειται για μια ουσία που προκαλεί παραισθήσεις και χρησιμοποιείται σε παγανιστικές τελετές στη Λατινική Αμερική.

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στα ίχνη του συντρόφου της και είχαν συλλάβει συνολικά τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας. Σε βάρος της Βραζιλιάνας καλλονής που περνούσε τα καλοκαίρια της στη Μύκονο είχε εκδοθεί  ένταλμα σύλληψης και ήταν καταζητούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες διατηρούσαν ιστοσελίδα μέσω της οποίας πουλούσαν υποτίθεται «ελιξίρια ομορφιάς», έχοντας στήσει τη «βιτρίνα» προκειμένου να λαμβάνουν παραγγελίες ναρκωτικών, τα οποία έστελναν σε όλο τον κόσμο, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων

Από την έφοδο των αρχών, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων -78- γυάλινα φιαλίδια με περιεχόμενο ουσία διμεθυλοτρυπταμίνης συνολικού βάρους -2- κιλών και -402- γραμμ., το χρηματικό ποσό των -6.600- ευρώ, -102- φιαλίδια, -100- καπάκια δοσομετρητές, πλήθος χάρτινων φακέλων αποστολής δεμάτων και δελτία ομαδικής κατάθεσης ταχυδρομικών αντικειμένων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Μεσημβρινές ώρες της 7-2-2022, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στου Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 31χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης ( DMT ) και εν συνεχεία συσκευασία και αποστολή αυτής, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων σε διάφορες χώρες του κόσμου. Συγκατηγορούμενοι της 31χρονης που αναζητούντο, ήταν 28χρονη αλλοδαπή και 48χρονος ημεδαπός» αναφέρει το Δ.Τ. της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε επίσης: «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Συνελήφθη 28χρονο μοντέλο για υπόθεση ναρκωτικών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This