Άλκης Καμπανός: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστή – Πάνω από 30 τα τραύματα στο κορμί του!

Προφυλακίστηκαν οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του

Must Read

Το γεγονός ότι οι δολοφόνοι του Άλκη Καμπανού δεν έδειξαν κανένα έλεος, αποδεικνύεται και από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού του, σύμφωνα με την οποία το σώμα του 19χρονου μαθητή που έπεσε θύμα «τυφλής» οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, έφερε περισσότερα από 30 τραύματα!

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το grtimes.gr, τέσσερα από τα τραύματα ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα, με τη Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ, Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση, να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του Άλκη προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που τού προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Μάλιστα, μιλώντας πρόσφατα στον ΣΚΑΪ, η ιατροδικαστής κα Κοβάτση είχε περιγράψει τη βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι και στη μηριαία αρτηρία του άτυχου 19χρονου με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου «κάραμπιτ» και με λοστούς, κατά τη διάρκεια της φονικής επίθεσης που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.




Στη «στενή» οι 12 κατηγορούμενοι

Στη φυλακή έως την ημέρα της δίκης τους οδηγήθηκαν, μετά τις απολογίες τους, τα 12 συνολικά άτομα που κατηγορούνται για τη θανατηφόρα επίθεση με οπαδικά κίνητρα στον Άλκη Καμπανό, καθώς σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του του grtimes.gr, η 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό ολοκλήρωσε την έρευνα, σύμφωνα με την οποία δεν ασκήθηκαν συμπληρωματικές διώξεις και δεν προέκυψε η εμπλοκή νέων προσώπων στην υπόθεση.

Η ογκώδης δικογραφία διαβιβάστηκε σε εισαγγελέα που θα κάνει πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για την παραπομπή των 12 σε δίκη. Η δικογραφία περιλαμβάνει καταθέσεις μαρτύρων, εξετάσεις DNA, άρσεις επικοινωνιών, οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες, ψηφιακή πραγματογνωμοσύνη και άλλα αποδεικτικά στοιχεία.




Πατέρας Άλκη: «Ζητάω μόνο την δικαίωση του παιδιού μου»

Στο άκουσμα της ολοκλήρωσης της κύριας ανάκρισης, ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού λύγισε. «Δεν ξέρω πως θα νιώσω, όταν αντικρίσω τους δολοφόνους του παιδιού μου, απέναντί μου. Όλες οι εικόνες είναι ακόμη νωπές στο μυαλό μου. Δεν ξέρω πως θα αισθανθώ, δεν νιώθω έτοιμος», είπε, μιλώντας στο thesstoday.gr.

«Ευχαριστώ θερμά τους θεσμούς του κράτους που έδρασαν πολύ γρήγορα. Έπεσαν όλοι με τα μούτρα πάνω στο παιδί μου, ώστε να μάθουμε τι συνέβη. Εγώ ζητάω μόνο την δικαίωση του παιδιού μου, αλλά και για όλα τα παιδιά που δολοφονήθηκαν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω. Πιστεύω στην δικαιοσύνη, ξέρει πολύ καλά την δουλειά της. Δεν θέλουμε εκδίκηση, θέλουμε δικαιοσύνη. Να τιμωρηθούνε, γιατί, αν δεν υπάρξει τιμωρία, δεν θα υπάρξει αποτροπή», τόνισε ο κ. Καμπανός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This