Χαλκιδική: Ρήμαζαν αυτοκίνητα την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους λιάζονταν στην παραλία

Συνελήφθη η σπείρα - Ανάμεσά τους ένας ανήλικος

Must Read

Την ώρα που 7 ιδιοκτήτες οχημάτων στη Χαλκιδική, έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, διαπίστωσαν ότι τα αυτοκίνητά τους είχαν παραβιαστεί.

Η αστυνομία συνέλαβε την Κυριακή, 5 Ιουνίου, τρία άτομα σε περιοχή της Χαλκιδικής, την ώρα που προσπαθούν να παραβιάσουν όχημα. Πρόκειται για μία γυναίκα και δύο άντρες, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα είναι ανήλικος 17 ετών.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν παραβιάσει επιπλέον 7 οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες της Σιθωνίας Χαλκιδικής, και οι ιδιοκτήτες τους απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Η συμμορία αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.040 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 1.330 ευρώ, μία κλεμμένη κάμερα και διαρρηκτικά εργαλεία. Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των κλοπών.



Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This