Φρίκη στην Κρήτη: Συνελήφθη Βρετανός τουρίστας για τον βιασμό της κόρης του

Ο πατέρας της 34χρονης γυναίκας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Must Read

Σε κόλαση μετατράπηκαν οι διακοπές για μια Βρετανίδα τουρίστρια στην Κρήτη, καθώς φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα! 

Στην υπόθεση που έχει σοκάρει το νησί, πρωταγωνιστής είναι ένας 62χρονος Βρετανός τουρίστας ο οποίος φέρεται να βίασε την κόρη του στα Μάλια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, μια 34χρονη τουρίστρια από την Βρετανία πήγε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ωστόσο, λόγω μέθης δεν μπορούσε να υποδείξει τον δράστη.

Αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί της περιοχής εξέτασαν υλικό από τις κάμερες, ερευνώντας παράλληλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Όπως αποδείχθηκε, ο πατέρας της 34χρονης είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν οι δυο τους, τη χτύπησε στο πρόσωπο και όταν εκείνη έφυγε από την επιχείρηση, την ακολούθησε και τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βίασε σε ερημική παραλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα φέρει τραύματα σε όλο της το σώμα, πιθανότατα από την ακινητοποίηση στην παραλία όπου υπήρχαν πέτρες, ενώ εξετάστηκε από ιατροδικαστή και έχουν ληφθεί δείγματα DNA.

Σήμερα, ο 62χρονος Βρετανός προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This