Από θαύμα γλίτωσε ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε στον άγριο καβγά σε beach party στο Πόρτο Ράφτη

Λίγα εκατοστά από την καρδιά του πέρασε το μαχαίρι που τού έμπηξαν στο στήθος...

Must Read

Άγιο είχε ο 20χρονος (φωτο) τον οποίο μαχαίρωσαν κατά τη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που ξέσπασαν το βράδυ της Τρίτης, ανάμεσα σε παρέες νεαρών που διασκέδαζαν σε beach party στο Πόρτο Ράφτη, όπου και συμμετείχαν κοντά 200 με 300 άτομα, μαθητές, αλλά και εξωσχολικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 20χρονος, πιθανότατα πρώην μαθητής σχολείου από το Μαρκόπουλο, μαθητές του οποίου συμμετείχαν στο εν λόγω πάρτι, σώθηκε, πραγματικά, από θαύμα, καθώς το μαχαίρι πέρασε λίγα εκατοστά από την καρδιά του. Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του νέος χειρουργήθηκε και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, χωρίς όμως να απειλεί τη ζωή του.

Οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού από τη στιγμή που ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έκαναν το παν για να τον κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν. Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες του newsit.gr, χρειάστηκε να τον επαναφέρουν μια φορά στη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο καβγάς ξεκίνησε, όταν κάποια στιγμή υπήρξε ένταση ανάμεσα σε δύο παρέες που άρχισαν να λογομαχούν, με την κατάσταση να «ξεφεύγει». Άτομα κι από τις δύο πλευρές πιάστηκαν στα χέρια, ώσπου ένας από τους εμπλεκόμενους στον καβγά τράβηξε μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του 20χρονου.

Δεν ανοίγουν στόματα στις ανακρίσεις

Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει, μέχρι στιγμής, να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης, καθώς αρκετοί από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι αρνήθηκαν να δώσουν ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια για το αιματηρό συμβάν κατά τη διενέργεια των ανακρίσεων.

*πηγή φωτο: newsit.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This