Χειροπέδες σε ιερέα στο Πήλιο που επιτέθηκε στην παπαδιά – Τα έκανε «γυαλιά-καρφιά»

Must Read

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Πήλιο, η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή έναν ιερέα, που οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά την καταγγελία της παπαδιάς.

Η είδηση προκαλεί αίσθηση καθώς η σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία, αφορά έναν άνθρωπο που δήλωνε εκπρόσωπος του Θεού. Όπως ανέφεραν μάρτυρες, άνδρες της Αστυνομίας πέρασαν χθες το απόγευμα χειροπέδες στον μεσήλικα ρασοφόρο, που λειτουργεί σε εκκλησία στο Πήλιο για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας κρατήθηκε σε Τμήμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, μετά από μεγάλο επεισόδιο που προκάλεσε στο σπίτι του σε βάρος της συζύγου του, η οποία απευθύνθηκε κατατρομαγμένη για βοήθεια στο «100». Πηγές αναφέρουν ότι τα έσπαγε όλα στο σπίτι, όταν η σύζυγός του τηλεφωνούσε πανικοβλημένη στην Αστυνομία. Στο παρελθόν, η παπαδιά φέρεται να έχει πέσει θύμα σωματικής βίας, αφού έχει ύποπτα σημάδια από ξυλοδαρμό.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος έχει πάρει θέση κατά της ενδοοικογενειακής βίας και οι ιερείς της στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχουν με τους πιστούς συμβουλεύουν πάντοτε οι γυναίκες να μην ανέχονται ψυχολογική, λεκτική, σωματική βία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This