Κυψέλη: Πατέρας και αδερφός 22χρονης την άρπαξαν και την κλείδωσαν σε υπόγειο

Την άρπαξαν με τη βία ενώ έκανε βόλτα με τον σύντροφό της

Must Read

Με μεσαιωνικές πρακτικές προσπάθησαν να επιβληθούν σε μια 22χρονη στην Κυψέλη ο πατέρας και μικρότερος αδερφός της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, ο 50χρονος πατέρας της με καταγωγή από την Αλβανία, μαζί με τον 21χρονο αδερφό της, την άρπαξαν από τη μέση του δρόμου, την οδήγησαν σε υπόγειο και την άφησαν εκεί κλειδωμένη για ώρες.

Οι δύο άνδρες δεν ενέκριναν το γεγονός ότι η 22χρονη διατηρούσε δεσμό με έναν 37χρονο από την Αλβανία και έτσι βγήκαν στους δρόμους για να την αναζητήσουν, όταν πληροφορήθηκαν ότι είχε πάει να τον συναντήσει, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, μόλις ο πατέρας και ο αδερφός της 22χρονης την εντόπισαν να κάνει βόλτα με τον 37χρονο, την άρπαξαν με τη βία, την έβαλαν στο αυτοκίνητο και αφού την μετέφεραν σε υπόγειο διαμέρισμα στην Καισαριανή, της πήραν το κινητό και την κλείδωσαν.

Ο πατέρας και ο αδερφός της προσπάθησαν για ώρες να την πείσουν ότι πρέπει να χωρίσει από τον 37χρονο. Τελικά η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει, όταν ζήτησε να πάει τουαλέτα και αναγκάστηκαν να χτυπήσουν το κουδούνι μιας γειτόνισσας για να την εξυπηρετήσει. Έτσι η νεαρή βρήκε ευκαιρία και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και οδηγήσαν τους τρεις τους στο ΑΤ όπου η 22χρονη έκανε καταγγελία σε βάρος του πατέρα, του αδερφού της και ενός τρίτου ατόμου.

Πατέρας και αδερφός συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This