Ρόδος: Μετανάστες αποβιβάστηκαν σε παραλία με λουόμενους

Συνελήφθησαν 5 διακινητές

Must Read

Την ώρα που οι τουρίστες απολάμβαναν αμέριμνοι το μπάνιο τους στην παραλία Τσαμπίκα της Ρόδου, ξαφνικά είδαν μπροστά τους ένα φουσκωτό γεμάτο μετανάστες να φτάνει στην ακτή.

Όσοι λουόμενοι βρίσκονταν στην παραλία άρχισαν να κινηματογραφούν το – αν μη τι άλλο – περίεργο θέαμα, την ώρα που οι μετανάστες, που προέρχονταν από τα τουρκικά παράλια και έφτασαν στη χώρα μας με τη βοήθεια διακινητών, αποβιβάζονταν από το φουσκωτό.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, είχε προηγηθεί σοβαρό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 5 παράνομοι μετανάστες και 5 διακινητές, ο ένας 37 ετών και οι άλλοι 24, 22 και 21 έτους που βοήθησαν τους μετανάστες να έρθουν από τα παράλια της Τουρκίας στη χώρα μας.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι άνδρες του Λιμενικού είχαν ρίξει προειδοποιητικά πυρά, ζητώντας από τους διακινητές να ακινητοποιήσουν τη βάρκα τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This