Φρίκη στο Ηράκλειο: Σκότωσε στο ξύλο τη μάνα του!

Συνελήφθη ο 42χρονος δράστης – Τον βρήκαν μέσα στα αίματα οι αστυνομικοί

Must Read

Οι κραυγές μιας 67χρονης (72χρονης κατά άλλες πληροφορίες) λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήκωσαν στο πόδι μια γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου (στην περιοχή της Χανιώπορτας), με τους κάτοικους να ακούν την ηλικιωμένη να φωνάζει την ώρα που δεχόταν επίθεση από τον 42χρονο γιο της.




Κάλεσαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε στο σπίτι, βρήκαν τον άνδρα μέσα στα αίματα και τη μητέρα του να κείτεται νεκρή δίπλα του, έχοντας ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από τον γιο της!

Ο τόπος του φονικού

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο μητροκτόνος χρησιμοποίησε ξύλινα αντικείμενα (πιθανόν ξύλινες τάβλες από την ντουλάπα) για να χτυπήσει με μανία την 67χρονη στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα και δεν σταμάτησε μέχρι αυτή να ξεψυχήσει.

Ο 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για ανάλογο περιστατικό, ενώ έμενε σε άλλο σπίτι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This