«Τον ακούγαμε να φωνάζει και να τσιρίζει» – Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον μητροκτόνο της Θεσσαλονίκης

Ο 50χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι

Must Read

Μια νέα υπόθεση μητροκτονίας συγκλονίζει το πανελλήνιο, με έναν 50χρονο να δολοφονεί πιθανόν με μαχαίρι την 79χρονη μητέρα του στο σπίτι που διέμεναν στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης και τη σορό της σε προχωρημένη σήψη να βρίσκει ο άλλος της γιος, 53 ετών, πέντε ημέρες μετά!

Ο 50χρονος ομολόγησε όταν εντοπίστηκε συνελήφθη και αφού αρχικά έφυγε από το σπίτι μετά τη δολοφονία, αλλά δεν θυμάται τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε, ούτε το γιατί, ούτε το πότε, ούτε το πώς και με εισαγγελική παρέμβαση διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.




Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες στην πολυκατοικία που έγινε το φονικό, με έναν εξ αυτών να λέει πως ήξεραν ότι ο μικρότερος γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. «Τον ακούγαμε να φωνάζει και να τσιρίζει μέσα στο διαμέρισμα», είπε χαρακτηριστικά μια ένοικος στην ιστοσελίδα voria.gr.

Σύμφωνα με την ίδια, η κ.Πολυξένη, η άτυχη 79χρονη, «ήταν μια καλή και ήσυχη γυναίκα», ήταν χήρα και έβγαινε συχνά για να ψωνίσει στη γειτονιά, ενώ είχε βοήθεια και από την 53χρονο γιο της, ο οποίος επίσης της έφερνε ψώνια και τη φρόντιζε.

Άλλος γείτονας επεσήμανε πως το θύμα έπινε τον καφέ της κάθε μέρα στο μπαλκόνι και την έβλεπε, ενώ για τον 50χρονο σχολίασε πως «είχε ψυχολογικά προβλήματα και ότι δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι, παρά μόνο στο μπαλκόνι».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This