Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά: Τον κατήγγειλε και αποκάλυψε και το μυστικό του!

Must Read

Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να λάβουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με πρωταγωνιστή αυτήν την φορά έναν 83χρονο στα Χανιά και την σύντροφό του.

Ο άνδρας με καταγωγή από την Γερμανία ξαφνικά βρέθηκε χθες το βράδυ αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς. Είχε προηγηθεί ακόμα ένα επεισόδιο με τη συνομήλικη σύντροφό του, που είναι από την Σλοβακία που όμως αυτή τη φορά, δεν έκανε πίσω. Τηλεφώνησε στις Αρχές, έκανε καταγγελία και λίγο αργότερα αποκάλυψε τα ένοχα μυστικά του συντρόφου της, που είχε κάνει κόλαση τη ζωή της, με τα βίαια ξεσπάσματά του.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα τους παρέδωσε πολεμικό τυφέκιο με τη γεμιστήρα του, με ενσωματωμένη διόπτρα και μηχανισμό λέιζερ, δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, δύο περίστροφα, ένα μαχαίρι και 646 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τα οποία έκρυβε ο αλλοδαπός στο σπίτι.

Ως εκ τούτου συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά στα Χανιά. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This