Ανοίγει λογαριασμός για τα παιδιά της 41χρονης Ελεονώρας που την κατέσφαξε ο σύζυγός της στη Ζάκυνθο

Ο 19χρονος γιος θα αποφασίσει που θα μείνουν τα δύο ανήλικα αδέλφια του – Την Παρασκευή η κηδεία της 41χρονης - Θέμα «συζυγικής πίστης» θα θέσει ο 49χρονος;

Must Read

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο δολοφόνος της 41χρονης Ελεονώρας, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να φτιάξει την υπεράσπισή του αναφορικά με το στυγνό έγκλημα που διέπραξε στο Τσιλιβί της Ζακύνθου ξυλοκοπώντας και κατασφάζοντας τη σύζυγό του.

Η κοινωνία του νησιού στέκεται κοντά στα τρία παιδιά της άτυχης γυναίκας (ένα ενήλικο 19 ετών και δύο ανήλικα 14 και 8 ετών) και όπως είπε ένας από τους κατοίκους, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τα βοηθήσουν.

«Θα ανοίξουμε έναν λογαριασμό με σκοπό να μπορέσουμε να μαζέψουμε χρήματα, ώστε το ένα παιδί να συνεχίσει τις σπουδές του και να μπορέσουν να βοηθηθούν και τα άλλα δύο παιδάκια», είπε χαρακτηριστικά.




Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η τύχη των δύο ανήλικων παιδιών είναι ακόμα «στον αέρα» καθώς, οι επιλογές για τη διαμονή τους φαίνεται να είναι τρεις: το «Χαμόγελο του Παιδιού», η γιαγιά τους στη Λαμία (όπου φιλοξενούνται προσωρινά) και η αδελφή της μητέρας τους στην Αλβανία.

Την απόφαση για τα αδέλφια του αναμένεται να πάρει ο 19χρονος Εμάνουελ.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της 41χρονης Ελεονώρας θα γίνει την Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Αλβανία.




Θέμα «συζυγικής πίστης» θα θέσει ο 49χρονος;

Ο δικηγόρος του 49χρονου γυναικοκτόνου, Παναγιώτης Κεφαλληνός, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση και αφού σχολίασε πως τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τη δικογραφία είναι συγκλονιστικά, πρόσθεσε πως «εξ υποχρεώσεως ως συνήγορος πρέπει να βρίσκομαι κοντά στον εντολέα μου».

Σε ότι αφορά το τι του είπε ο 49χρονος, ο κ.Κεφαλληνός άφησε να εννοηθεί πως ο πελάτης του θα ισχυριστεί θέματα συζυγικής πίστης:

«Είναι κάποια θέματα που δεν μπορούν να βγουν πριν από την ανάκριση. Σαφέστατα υπήρχε μεταξύ τους μια διένεξη συνεχόμενη, τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είχε σχέση με την συζυγική πίστη, όπως μου είχε αναφέρει ο ίδιος, δεν μπορώ εγώ να έχω κάποια στοιχεία».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This