Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας: «Το καθίκι σκότωσε το παιδάκι μου»

Την σκότωσε επειδή ήθελε να τον χωρίσει λέει η μητέρα της 17χρονης

Must Read

Άφαντος παραμένει ο 22χρονος Πακιστανός που έπνιξε την 17χρονη σύντροφό του Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το ανήλικο κορίτσι στον τόπο καταγωγής του, στο Μακροχώρι Βέροιας, όπου τελέστηκε η κηδεία της.

Η μητέρα της 17χρονης, μιλώντας  με τρεμάμενη φωνή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αναφέρει ότι η κόρη της δεν τσακώθηκε με τον Πακιστανό, αλλά εκείνος την πίεζε και τελικά την σκότωσε επειδή ήθελε να τον χωρίσει: «Δεν καβγάδισαν. Ήταν μια χαρά. Απλά το τελευταίο διάστημα η Νικολέτα ήθελε να τον χωρίσει. Της έλεγα να χωρίσει. Ήθελε να χωρίσει το παιδάκι μου, δεν ήθελε άλλο» είπε.

Η ίδια ζητάει δικαίωση για την δολοφονία του παιδιού της και περιμένει να συλληφθεί ο δράστης: «Θέλω μόνο να βρεθεί αυτό το καθίκι. Θέλω να τον βρουν. Μπορούν; Μου σκότωσε το παιδί μου, μου πήρε την ψυχή μου. Ζητάω δικαίωση. Να τον βρουν» είπε.

Περιγράφοντας τις ώρες αγωνίας που αναζητούσε το παιδί και της και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ανέφερε: «Εγώ ήμουν στη δουλειά και την έπαιρνα τηλέφωνο, δούλευε μαζί μου. Δεν το σήκωνε. Έστελνα τα παιδιά από το μαγαζί να έρθουν να δουν, γιατί δεν ήρθε στη δουλειά, γιατί δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι. Είχε τα κλειδιά η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω στη δουλειά, το παιδί κοιμόταν. Το είδα. Έφυγα εγώ στις τέσσερις η ώρα για δουλειά και μετά από τις πέντε, έγινε ό,τι έγινε. Μου το είπαν από την αστυνομία». 




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This