«Αυτό το δίποδο και ανθρωπόμορφο τέρας δεν είχε ηθικές αναστολές»

Για «προμελετημένο έγκλημα» μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας

Must Read

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου, για τον Πακιστανό που τη δολοφόνησε άγρια στο Περιστέρι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ακόμα και ο αδελφός του τον θεωρεί παραβατικό και έχει καταθέσει εναντίον του.

«Είναι ένας παράνομος μετανάστης, που και ο ίδιος του ο αδελφός τον θεωρεί παραβατικό και έχει καταθέσει ενώπιον των Αρχών ότι όντως έκανε παράνομες ενέργειες, λαθρεμπόριο τσιγάρων κι άλλες έκνομες ενέργειες», είπε αρχικά στην ΕΡΤ.




Και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Πακιστανού αναφέροντας το μαρτύριο της 17χρονης στις τελευταίες της στιγμές:

«Αλλά η κακοποιητική του συμπεριφορά σε βάρος της 17χρονης αποδεικνύεται και πριν το γεγονός της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με στοιχεία βιαιότητας εναντίον της. Όμως αυτός ο άνθρωπος δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει, δεν είχε αναστολές. Αυτό το δίποδο και ανθρωπόμορφο τέρας δεν είχε ηθικές αναστολές για να τον σταματήσουν να κάνει το κακό. Δυστυχώς η 17χρονη έπεσε στα χέρια του χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί. Πάλεψε για 7-8 λεπτά για τη ζωή της αλλά τελικά δεν κατάφερε να σωθεί».

Ερωτώμενος αν η οικογένεια της 17χρονης ήξερε για τις παρανομίες του Πακιστανού, ο κ.Θεοδωρόπουλος είπε πως ότι δεν είχε ουσιαστική γνώση και πως οι γονείς της τη συμβούλευαν να χωρίσει: «Ήθελε να τον χωρίσει, προσπαθούσε, αλλά δεν την άφηνε».

Ο δικηγόρος εκτίμησε ότι ήταν οργανωμένο το έγκλημα: «Μπήκε στο σπίτι όταν έλειπαν οι γονείς, είχε πάρει τα ρούχα του και έφυγε με βοήθεια ομοεθνών του για να πάει στο Κιλκίς. Όλος αυτός ο σχεδιασμός δείχνει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο».

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας ο Πακιστανός δολοφόνος.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This