Πήγαν για ραντεβού σε… ξένη περιοχή και ξυλοκοπήθηκαν από 15χρονα!

Must Read

Αλλιώς ονειρεύονταν το ραντεβού τους με τις συνομήλικες φίλες τους στην περιοχή της Ερυθραίας τέσσερις νεαροί από του Γκύζη και τα Κάτω Πατήσια, όμως δέχτηκαν άγρια επίθεση από μια παρέα ντόπιων εφήβων! Στη συμπλοκή που ακολούθησε έπεσε ξύλο με το τσουβάλι, με αποτέλεσμα τρεις νεαροί να τραυματιστούν ελαφρά και ένας σοβαρά.

Οι τέσσερις ανήλικοι φίλοι, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί, ηλικίας 14 και 15 ετών, βρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία Κερκύρας, στη Νέα Ερυθραία, όπου συναντήθηκαν με συνομήλικές τους από την περιοχή.

Όμως, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην καταγγελία τους, τους πλησίασε μια παρέα τεσσάρων νεαρών, ηλικίας από 15 έως 18 ετών, και τους επιτέθηκαν φραστικά. «Ξέρουμε από πού είστε και δεν έχετε δουλειά στην περιοχή μας» φέρεται ότι τους είπαν απειλητικά και άρχισαν να τους χτυπούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», την ώρα που το επεισόδιο βρισκόταν σε εξέλιξη, έφτασε στην πλατεία άλλη μια ομάδα περίπου 10 ατόμων, που προφανώς είχαν ειδοποιηθεί από τους ντόπιους φίλους τους, και όρμησαν και αυτοί στους τέσσερις ανηλίκους χτυπώντας τους με γροθιές και κλοτσιές στο κεφάλι και στα πλευρά!

Η συμπλοκή εξελίχθηκε μπροστά στις ανήλικες, που παρακολουθούσαν έντρομες και έσπευσαν να απομακρυνθούν. Οι τρεις από τους ανηλίκους κατάφεραν να διαφύγουν με εκδορές και τραύματα σε πλευρά, χέρια και κροτάφους, ενώ πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί ένας 15χρονος Αλβανός, καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι, στους κροτάφους και στον αυχένα.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η Ασφάλεια Νέας Ερυθραίας, ενώ οι τραυματίες αποχώρησαν, αφού δεν επιθυμούσαν να πάνε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This