Φονικό στην Άρτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του δράστη – Θέμα χρόνου η σύλληψη του 29χρονου

Πολύ πιθανό να ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του και να μπήκε μπροστά ο πατέρας της για να την προστατέψει

Must Read

Οι Αρχές αισιοδοξούν ότι η σύλληψη του 29χρονου κτηνοτρόφου που πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του στο Αστροχώρι στην ορεινή Άρτα, είναι θέμα χρόνου, καθώς εντόπισαν το αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το όχημα με το οποίο διέφυγε ο δράστης από τον τόπο του εγκλήματος εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, «γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα».

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και έχουν στήσει μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή και στους όμορους νομούς, οπότε θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη του 29χρονου με καταγωγή από το Μεσόπυργο Άρτας, ενώ θεωρούν πως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να αποφασίσει από μόνος του να παραδοθεί. Προς το παρόν παραμένει άφαντος από τις 5 το απόγευμα, όταν και πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου, αφού διαπληκτίστηκαν, φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Ενδέχεται να ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του

Μάλιστα, ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε και κατά της 36χρονης συζύγου του, με την οποία είχαν προχωρήσει σε συναινετικό διαζύγιο και, ως εκ τούτου, η γυναίκα είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους εκείνος θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας 2,5 ετών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 75χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το epirus-tv-news.gr, ο 29χρονος είχε τηλεφωνήσει στο πατρικό της πρώην συζύγου του για να την ενημερώσει πως θα τούς επισκεπτόταν για να δει το παιδί. Ωστόσο, είχε πάρει μαζί του και την καραμπίνα του, οπότε, από τη στιγμή που ξέσπασε ο καβγάς, δεν χρειαζόταν και πολύ για να γίνει το κακό.

«Το έγκλημα έγινε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του πεθερού. Πριν λίγο καιρό η κόρη του θύματος με τον γαμπρό του είχαν βγάλει διαζύγιο. Ο φερόμενος ως δράστης είναι γιος πολύτεκνης οικογένειας και πριν χωρίσουν έμεναν στον Μεσόπυργο, που είναι το χωριό του 29χρονου κτηνοτρόφου και στην Άρτα», δήλωσε στο newsit.gr ο δήμαρχος της περιοχής, Περικλής Μίγδος. Σύμφωνα δε με το epiruspost.gr, ο 29χρονος ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά, ακόμη και για ασήμαντη αφορμή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This