Χειροπέδες σε 69χρονη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Must Read

Δύο Έλληνες (ένας 39χρονος και μια 69χρονη) συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε η 69χρονη την ώρα που παρέλαβε δέμα από μεταφορική εταιρεία και συνελήφθη. Ακολούθησε έλεγχος κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα στο δέμα, 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 272,1 γραμμάρια ηρωίνης.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι τα ναρκωτικά έστειλε 42χρονος Έλληνας από τη Θεσσαλονίκη, τα οποία παρέλαβε η 69χρονη με τελικό αποδέκτη τον 39χρονο ο οποίος και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι ο 42χρονος με τον 39χρονο λειτουργούσαν κατ’ εντολή 63χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 39χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
3 δενδρύλλια κάνναβης,
• 112 γραμμάρια κάνναβης,
3 κυνηγετικά όπλα
• ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή
• το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ από παράνομες δραστηριότητες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This