Καρέ-καρέ η έκρηξη που τίναξε στον αέρα το στριπτιτζάδικο στο Γκάζι (video)

Must Read

Γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 2/10 έγινε μια σφοδρότατη έκρηξη σε στριπτιτζάδικο στην οδό Πειραιώς στο Γκάζι και οι κινήσεις των εμπρηστών καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Θύματα ή τραυματισμοί ευτυχώς δεν υπήρξαν, παρά το γεγονός ότι την ώρα της έκρηξης η κίνηση των οχημάτων στην Πειραιώς διεξαγόταν κανονικά.

Στο σχετικό βίντεο μπορούμε να δούμε τους δράστες να φτάνουν στο σημείο με μηχανή.
Ο συνοδηγός κατεβαίνει, αφήνει την εκρηκτική ύλη και κατόπιν ανεβαίνει ξανά στη μηχανή και, μαζί με τον συνεργό του, γίνονται «καπνός».

Λίγα λεπτά αργότερα, γίνεται η έκρηξη, τη στιγμή, μάλιστα, που έξω από το κατάστημα περνούσε μία κοπέλα.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από πέντε κιλά δυναμίτη και βραδύκαυστο φυτίλι.

Την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε οργάνωση του αντιεξουσιαστικού χώρου, αν και οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζουν με επιφυλακτικότητα αυτή την ανάληψη, ενώ συνεχίζουν να αναζητούν τους δράστες.

https://vimeo.com/365096546

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This