Στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι συνέβη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο

Must Read

Περιπετειώδης η νύχτα για την προφυλακισμένη 33χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία των παιδιών της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Βρέθηκε εκτάκτως στα επείγοντα του Θριασίου καθώς ένιωθε έντονη αδιαθεσία.

Ο συναγερμός σήμανε στη 1:30 τα ξημερώματα στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ειδοποίησε ότι δεν ένιωθε καλά. Άμεσα αποφασίστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς. Τελικά μετά από ενδελεχή ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό, και έτσι η 33χρονη επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εντωμεταξύ, απάντηση υπήρξε από τον πρόεδρο της ελληνικής εταιρείας ιατροδικαστών για όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του για την ανάλυψη των υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο γνωστός ποινικολόγος προκάλεσε αντιδράσεις, με τον ιατροδικαστή, να αναφέρεται στην περίπτωση μέσα Facebook τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις». Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα κατηγορείται για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας των τριών παιδιών της – Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας

Αλέξης Κούγιας: Ο λόγος που ανέλαβα την υπόθεση Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία των τριών παιδιών της. Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας ήταν γνωστή η θέληση της ίδιας της κατηγορούμενης και της οικογένειάς της να αναλάβει την υπεράσπισή της, ωστόσο ο ίδιος είχε κρατήσει επιφυλάξεις μέχρι να διαβάσει τη δικογραφία. «Ο χρόνος της αναρρώσεώς μου, τον Αύγουστο, με βοήθησε να διαβάσω τη δικογραφία μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια και με την ανακοίνωσή μου έχω δώσει και το στίγμα» υπογράμμισε ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας ότι έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις ενέργειες θεσμικών οργάνων εις βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του τεκμηρίου της αθωότητας. «Πριν πω το “ναι”, έκανα προσωπική προσέγγιση στην υπόθεση αυτή» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ρούλας Πισπιρίγκου μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισης αναλαμβάνει για όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζει σε ανακριτικό επίπεδο ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε ακόμα:

Το «ζευγάρωμα» Κούγια-Πισπιρίγκου… αφηνίασε το Twitter!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This