Σοκάρει η κατάθεση του 6χρονου που βιάστηκε από τον Κονγκολέζο σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

Must Read

«Έγινε στο δωμάτιό του πριν από λίγες ημέρες. Δεν θυμάμαι ποια μέρα. Πρώτη φορά πήγα στο δωμάτιό του. Δεν πήγα μόνος μου. Αυτός με βρήκε όταν έπαιζα στη ρεσεψιόν και με τράβηξε από το χέρι και με έβαλε στο ασανσέρ και πήγαμε στο δωμάτιό του».

Ο 6χρονος μετανάστης περιέγραψε στους αστυνομικούς, τον τρόπο με τον οποίο ένας άνδρας από το Κονγκό τον βίασε μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμενα μαζί με τη μητέρα του στην Ομόνοια.

«Με πόνεσε πάρα πολύ. Όταν τελείωσε σηκώθηκε από το κρεβάτι. Μου είπε να σηκωθώ να ντυθώ και να μην πω τίποτα στη μαμά μου», πρόσθεσε στους αστυνομικούς.

«Ήρθα στην Ελλάδα στις 12 Δεκεμβρίου μαζί με τον γιο μου τον …. Ήμουν έγκυος στην έξι μηνών κόρη μου. Αρχικά έμενα στη Σάμο και την 12 Ιανουαρίου του 2019 μέσω του Διεθνούς Οργανισμούς Μετανάστευσης ήρθα κατευθείαν στην Αθήνα και έμεινα στο Ξενοδοχείο… στην Ομόνοια. Στο ξενοδοχείο μένουν και άλλοι πρόσφυγες», ανέφερε στην κατάθεσή της στην αστυνομία η μητέρα του παιδιού.

«Ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε»

«Πήγα να κάνω μπάνιο τον γιο μου και μου είπε ότι πονάει και τον ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ότι πονάει επειδή έπαιζε με τα παιδιά για πολύ ώρα. Όταν τον ρώτησα γιατί πονάει μου είπε ότι ο μεγάλος ο κύριος που κάθεται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου τον πήγε στο δωμάτιό του και του έβγαλε τα ρούχα, του έκλεισε το στόμα και τον βίασε», ανέφερε στην ανατριχιαστική της κατάθεση η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Η ίδια όπως είπε ρώτησε τον γιο της αν είχε ξανά συμβεί να τον βιάσει ο αλλοδαπός από το Κονγκό το παιδί της απάντησε πως «ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε. Τον γνώρισα τον Αύγουστο. Ήμουν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και ήρθε και με ρώτησε αν είμαι η μητέρα του. Του απάντησα ότι είμαι και μου είπε ότι αυτός θα προσέχει τον γιο μου όταν κάθεται στην ρεσεψιόν να μην τον πειράξει κανείς και να μην τσακωθεί. Εγώ τον ευχαρίστησα και του ευχήθηκα να τον προσέχει ο Θεός. Από εκείνη την ημέρα λέγαμε ένα γεια και είχα δει τον γιο μου που έπαιζε με τον άντρα αυτό στη ρεσεψιόν. Εκεί συνηθίζεται να πηγαίνουν τα παιδιά γιατί έχει διαδίκτυο και συνδέονται στα κινητά τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This