«Να σαπίσεις στη φυλακή», φώναζαν στον 53χρονο δολοφόνο του εργολάβου στη Ρόδο

Στο δικαστήριο για να απολογηθούν πατέρας και γιος εν μέσω έντασης

Must Read

Στιγμές έντασης διαδραματίστηκαν νωρίτερα έξω από το δικαστικό μέγαρο Ρόδου, όπου προσήχθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταλύματος στο Φαληράκι και ο 20χρονος γιος του (ο πρώτος ως αυτουργός και ο δεύτερος ως συνεργός) της δολοφονίας του 46χρονου εργολάβου οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ.




Από νωρίς είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, φίλοι και ομοεθνείς του εργολάβου και περίμεναν τους δύο συλληφθέντες που θα απολογηθούν στην ανακρίτρια, φωνάζοντας κυρίως στον 53χρονο «να σαπίσεις στη φυλακή», «και οι δύο είναι δολοφόνοι» και «θα σε γ@μ@σ@με μέσα».

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικές, ενώ η έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει ότι το θύμα φέρει δύο ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι. Μπορεί ο 46χρονος να βρέθηκε στραγγαλισμένος, αλλά το σχοινί όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική έκθεση χρησιμοποιήθηκε για την ακινητοποίησή του.

Τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης είναι οικονομικά και συγκεκριμένα, χρηματικό ποσό αρκετών χιλιάδων ευρώ (100.000), το οποίο φέρεται να οφείλει ο 53χρονος για δουλειές που του είχε κάνει στην επιχείρησή του το 2019, ο 46χρονος και το οποίο ζητούσε να του καταβληθεί.

Πατέρας και γιος δηλώνουν ότι επρόκειτο για ατύχημα αφού όπως είπαν, προηγήθηκε επεισόδιο με τον 46χρονο Αλβανό, ο οποίος σε κατάσταση μέθης φέρεται να επιτέθηκε στον 20χρονο.

Ο 46χρονος εργολάβος

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This