Νέος κύκλος καταθέσεων για το έγκλημα που συντάραξε την Ηλεία με θύμα γνωστό επιχειρηματία

Άφαντο παραμένει το όπλο με το οποίο δέχτηκε 40 χτυπήματα στο κεφάλι

Must Read

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 68χρονου επιχειρηματία Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Εφύρα της Ηλείας.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα βασικά κομμάτια που λείπουν για να συμπληρωθεί το παζλ και να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου του άτυχου άνδρα, που σκοτώθηκε έχοντας δεχθεί 40 χτυπήματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Η «βεντάλια« των ερευνών τις τελευταίες ώρες έχει ανοίξει, με τους αστυνομικούς να τοποθετούν στο κάδρο τους κι άλλα άτομα τα οποία μπορεί να κρύβονται πίσω από το έγκλημα. Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε ένας νέος κύκλος καταθέσεων, με κάποιους να προσέρχονται για πρώτη φορά ενώπιον των αρχών που χειρίζονται την υπόθεση ενώ υπάρχουν κι άλλοι για τους οποίους κρίθηκε ότι έπρεπε να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος έλιωσε το κεφάλι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου; Το μοιραίο λάθος ενός μάρτυρα που οδηγεί στην εξιχνίαση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βασικό πειστήριο του εγκλήματος που είναι το φονικό όργανο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί. Κατόπιν τούτου, και με δεδομένο πως το θύμα δεν είχε ιδιαίτερες προστριβές με κάποιον, οι αρχές προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη με βάση το κίνητρο που μπορεί να είχε.

Με δεδομένα τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε ο επιχειρηματίας, εκτιμάται ότι ο δράστης του φονικού ήταν αποφασισμένος για αυτό που έκανε και μάλιστα ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα «αποτελειώσει» τον 68χρονου.

«Έχω χάσει το φως μου, τον είδα τελειωμένο»

Ο αδερφός του 68χρονου που τον βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι που έμεναν στην Έφυρα ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ, όπως λένε άτομα του συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. «Έχω χάσει το φως μου. Τον είδα τελειωμένο, σε δύο λεπτά πέθανε», είπε σε κοντινά του πρόσωπα, όταν ρωτήθηκε για την εικόνα που αντίκρισε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και πρόσθεσε: «Πρέπει να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί ο δολοφόνος».

Από την πλευρά του, αξιωματικός της ΕΛΑΣ ανέφερε σε τοπικό μέσο: «Χωρίς όπλο και κίνητρο δεν μπορούμε να προβούμε σε συλλήψεις, ωστόσο, δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Ο δράστης σίγουρα θα έχει κάνει το μοιραίο λάθος και θα το βρούμε».

Την ίδια ώρα οι Αρχές, περιμένουν τα αποτελέσματα από τα ευρήματα που βρήκαν στο σπίτι του φονικού τα οποία έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αθήνας ενώ και μέσω της άρσης απορρήτου ορισμένων τηλεφωνούν προσπαθούν να ξεσκεπάσουν την ταυτότητα του δράστη. Στο χώρο του οικοπέδου που βρισκόταν το ελαιοτριβείο αλλά και το σπίτι, δεν υπάρχουν κάμερες, γεγονός που φαίνεται πως γνώριζε ο δράστης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This