Από οικογένεια αστυνομικών η 22χρονη δόκιμος που συνελήφθη με τα μέλη των συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος της ΕΔΕ

Must Read

Έχει σοκάρει η εμπλοκή της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού στη συμμορία των σκληρών κακοποιών που είχαν στήσει το αρχηγείο τους στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Η 22χρονη σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, έμπλεξε με την συμμορία όταν σύναψε ερωτική σχέση με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του φερόμενου ως αρχηγού της οργάνωσης, γνωστού ως «Έσκο». Το δε συγκλονιστικό είναι πως η νεαρή δόκιμος, που ετοιμαζόταν να ορκιστεί, προέρχεται από οικογένεια αστυνομικών με τον πατέρα της να υπηρετεί στα ΜΑΤ, μέχρι το 2005 που έφυγε από τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Όπλα, συμμορίες και… χλιδάτες διακοπές! Φωτογραφικά ντοκουμέντα από την καθημερινότητα του «Έσκο»

Στην αστυνομία υπηρετούσαν και δυο θείοι της, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ ο ένας και ανώτατος αξιωματικός στη διεύθυνση Τροχαίας ο άλλος. Πλέον η 22χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε σε βάρος της διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.




Στο πλευρό της 22χρονης κατά την απολογία της στον ανακριτή βρέθηκε η μητέρα της που δήλωσε: «Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν πέντε, τρεισήμισι και δύο ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά. Έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε στο σπίτι μας, όπου ήρθαν οι αστυνομικοί και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This