Προθεσμία για την Δευτέρα πήρε ο 36χρονος – «Την πέρασα για ενήλικη, μου είπε ότι είναι 17»

Έρχεται νέο ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του Κολωνού

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης, στον Κολωνό, ο πέμπτος μέχρι στιγμής συλληφθείς για την πρωτοφανή υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Ο άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για τον βιασμό του ανήλικου παιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=RvkU_1-5oOI&feature=emb_logo

Παράλληλα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη. «Την πέρασα για ενήλικη και μου είπε ότι είναι 17» ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά.

Ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καθώς φέρεται να έχει βιάσει την 12χρονη από τον Κολωνό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Έρχεται νέο ένταλμα σύλληψης

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη αυτές τις ημέρες, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να προαναγγέλλει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ότι μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται νέο ένταλμα σύλληψης.

«Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρουν οι ιδιότητες των ενόχων. Όποιος είναι εμπλεκόμενος και ύποπτος, θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης χωρίς δεύτερη κουβέντα» υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This