Eurovision 2024: Κατρακύλα στα προγνωστικά για τη Μαρίνα Σάττι μετά τη δεύτερη πρόβα

Must Read

Παρά το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» έφτασαν με φόρα στο Μάλμε της Σουηδίας για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024, η ελληνική συμμετοχή καταγράφει πτώση στα προγνωστικά, μετά τη δεύτερη πρόβα της τραγουδίστριας.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η Μαρίνα Σάττι παραμένει με το ζόρι στην δεκάδα, καθώς έπεσε ξαφνικά στην 9η θέση, μετά τη χθεσινή δεύτερη πρόβα της.

Στην πρώτη θέση των προγνωστικών βρίσκεται ο Κροάτης Baby Lasagna με… ροκ και μέταλ διάθεση, στη δεύτερη θέση πέφτει ο Nemo από την Ελβετία με το «The Code» και τη γυναικεία φωνή, ενώ στην τρίτη θέση εμφανίζονται οι Ουκρανές alyona alyona & Jerry Heil με το «Teresa & Maria».

Όσο για την Κύπρο…. Η εντυπωσιακή Silia Kapsis με το «Liar» εμφανίζονται δυστυχώς στην 23η θέση.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί τρίτη στον Β’ ημιτελικό, την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 22:00, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Φωτο:Eurovision.tv (Alma-Bengtsson, Sarah Louise Bennett)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πάντως μία κίνηση στη χορογραφία της δεύτερης εμφάνισης που αφορουσε τη Μαρίνα έγειρε την …πλάστιγγα από το νεανικό, αθώο (που ήταν το ατού της) προς το πιο σέξυ και ίσως αυτό να μην άρεσε.

  2. Όλα είναι δημόσιες σχέσεις!!
    Η νίκη χρειάζεται χρήματα .
    Οι υπόλοιπες θέσεις από 2-10 ταλέντο και εμφάνιση.
    Αν δε πληρώσει η ΕΡΤ θα πάμε στη δεκάδα.
    Αυτά, όλα τα υπόλοιπα είναι ευχολόγια

  3. ακόμα και τώρα αυτή την ύστατη στιγμή ο Φωκάς να κάνει μιά ουσιώδη αλλαγή στην παρουσίαση και να κάνει την έκπληξη; Κάτι θα πήγε σίγουρα στραβά και από εκεί που είχε άνοδο η Ελλάδα να κατρακυλάει τώρα.

  4. Ρυθμικός θόρυβος, χασισοπότες, μαστουρομάζωξη, επιδοτούμενη κιτσαρια, σάπια σαττίλα, προτεσταντικά σκουπίδια, σκατανδιναβία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This