Βραδινές περιπολίες για ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Must Read

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου, σε ένα break από τις τραγουδιστικές υποχρεώσεις της στο στέκι της, το Lux, πέρασε μια βόλτα από το κέντρο Fantasia για να διασκεδάσει μαζί με τον σύντροφό της Χάρη Παπατζανή.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα της και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού είναι ο head manager of bookings and productions της Panik Live, έχει δηλαδή την ευθύνη για όλα τα live της δισκογραφικής εταιρίας στην οποία ανήκει και η ίδια.

Κατερίνα και Χάρης κρατούν χαμηλά τους τόνους απέναντι στα media, με την τραγουδίστρια να μη σχολιάζει σταθερά θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

«Είμαι πάντα ερωτευμένη, δεν μπορώ την αποστειρωμένη ζωή, είμαι καλλιτέχνης. Πάντα υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα. Φαντάσου μια ζωή χωρίς το φλερτ και τη μουσική, αυτά είναι η χρυσόσκονη της ζωής» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποφεύγοντας τεχνηέντως να μιλήσει συγκεκριμένα για τον αγαπημένο της.

Στο μεταξύ, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος συνεχίζουν τις κοινές νυχτερινές εξόδους τους στην Αθήνα, επιλέγοντας πριν από λίγα βράδια να περάσουν την είσοδο του Nox για χάρη της Μαρινέλλας, η οποία συνεχίζει εκεί τις εμφανίσεις της.

 

Ντυμένο στα μαύρα και μένοντας διαρκώς ο ένας δίπλα στον άλλον, το ζευγάρι διασκέδασε με την ψυχή του, ενώ πόζαρε και στον φωτογραφικό φακό. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η τραγουδίστρια και ο δημοσιογράφος δείχνουν αρκετά πιο χαλαροί με την προβολή της σχέσης τους στα media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This