Υπόθεση Κολωνού: Καταφτάνουν νέα εντάλματα – Πώς οδηγούνται οι Αρχές στα άδυτα των υπολογιστών των δραστών

Η μητέρα δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και προφυλακίστηκε

Must Read

Δεν έχουν τελειωμό οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση που αφορά στην 12χρονη κοπέλα του Κολωνού, η οποία εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Οι εξελίξεις έρχονται η μία μετά την άλλη, με τα εντάλματα να μην σταματούν εκδίδονται. 

Σοκάρει η νέα αποκάλυψη πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος οδηγούσε την ανήλικη σε οίκο ανοχής, όπου -ύστερα από δική του εντολή- τη βίαζαν πέντε άνδρες σε διάστημα μισής ώρας, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν και ερευνούν τα πάντα. Στο επίκεντρο των τελευταίων ωρών είναι οι τηλεφωνικές και διαδικτυακές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί. Ψάχνουν να βρουν και άλλους τρόπους μέσα από τους οποίους κλείνονταν τα «ραντεβού» με τους υποψήφιους «πελάτες». Αυτό κάνει τη διαφορά γιατί, εάν αποδειχθούν ότι υπήρχαν και άλλοι τρόποι που κλείνονταν τα ραντεβού, τότε αυτό θα σημαίνει ότι η 12χρονη έχει βιαστεί από περισσότερους από 15 άντρες.

Συνέχεια… συλλήψεων!

Και τα νέα εντάλματα αφορούν στα πρόσωπα που είχαν αφήσει το στίγμα τους στο κινητό τηλέφωνο του ανήλικου κοριτσιού. Πρόκειται για τις τελευταίες επαφές της 12χρονης, που όπως αποδείχτηκε είχαν ενεργό ρόλο στον εφιάλτη που ζούσε για μήνες. Πλέον τα στοιχεία ταυτότητας των υπολοίπων εν δυνάμει παιδεραστών που εμπλέκονται στη σοκαριστική υπόθεση, θα προκύψουν από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τις συνδυαστικές επικοινωνίες των ύποπτων με το κορίτσι, μέσω blindchat, viber αλλά και sms.

Απανωτοί βιασμοί και πωλήσεις… φωτογραφιών!

Η ανήλικη κοπέλα υποστήριξε ότι ο 53χρονος πωλούσε γυμνές φωτογραφίες της έναντι 25 ευρώ, ενώ είπε ότι στον οίκο ανοχής ερχόταν σε επαφή με τον 53χρονο και αφού τη βίαζε, στο δωμάτιο έμπαιναν άλλοι άνδρες. Αναφορικά με τη μητέρα της, η 12χρονη ήταν κατηγορηματική. «Η μητέρα μου δεν ήξερε τίποτα», είπε με νόημα και εξήγησε πως για όλα την καθοδηγούσε ο 53χρονος.

Στο πλευρό της μητέρας της 12χρονης βρέθηκαν ωστόσο, τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, η κόρη της αλλά και ο γιος της, ο οποίος μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα στη θέα της κρατούμενης μητέρας του. Η κόρη, ο γιος αλλά και η θεία της μικρής -από τη Λευκάδα που εξαιτίας της ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης- κατέθεσαν στο πλαίσιο της ανάκρισης εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η κατηγορούμενη δεν γνώριζε.

Διαβάστε ακόμα:

Η κατάθεση της μητέρας της 12χρονης και τα στοιχεία που «καίνε» τον Μίχο – Έρχεται νέος γύρος συλλήψεων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This