Προκαλεί και μέσα από τις φυλακές ο Ηλίας Μίχος: «Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη»!

Τι διαρρέει στο περιβάλλον του ο 53χρονος παιδεραστής και μαστροπός - Ένας 43χρονος πατέρας ετοιμάζεται να παραδοθεί στις Αρχές

Must Read

Από τις φυλακές Γρεβενών, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος, παρακολουθεί τις καταιγιστικές και ανατριχιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση και μάλιστα, δεν διστάζει να προχωρά και σε προκλητικά σχόλια.

Σύμφωνα με το Star, ο 53χρονος ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση ούτε με τους οίκους ανοχής στους οποίους κακοποιούνταν σεξουαλικά η ανήλικη, ούτε με τις ιστοσελίδες και τις εφαρμογές, αλλά ούτε και με τα «ραντεβού» βιασμού του παιδιού σε αυτοκίνητα στα Σεπόλια.

Όπως λέει το ρεπορτάζ, ο Ηλίας Μίχος διαρρέει στο περιβάλλον του ότι η 12χρονη «είναι δασκαλεμένη» και αυτό σύμφωνα με το Star, φέρεται να το επιβεβαιώνουν (σ.σ. ότι το λέει) και αξιωματικοί της Ασφάλειας.

 

Θυμίζουμε ότι στην απολογία του, ο κατηγορούμενος είχε παραδεχθεί τη «σεξουαλική επαφή» με το παιδί, αρνούμενος τον βιασμό και λέγοντας ότι ήταν… «με τη συναίνεσή του» και πως υπήρχαν κι άλλοι άνδρες πριν από αυτόν που είχαν κακοποιήσει την ανήλικη, εις γνώσιν της μητέρας.

Ο 53χρονος παραμένει σε καραντίνα στις φυλακές Γρεβενών λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού και έχει δύο τηλεφωνήματα την ημέρα, ενώ εμφανίζεται χαλαρός σαν να μην τρέχει τίποτα.




Ένας 43χρονος ετοιμάζεται να παραδοθεί

Εν τω μεταξύ, όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που φαίνεται πως εμπλέκονται στην φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Ένας άνδρας 43 ετών, που είναι και πατέρας, ετοιμάζεται να παραδοθεί στις Αρχές τις επόμενες ώρες και να παραδεχθεί πως συνάντησε τη 12χρονη, αλλά δεν τη βίασε, δεν είχε επαφή μαζί της.

Σύμφωνα με το Star, ο 43χρονος είναι διαζευγμένος και έχει παιδί στην εφηβεία, φέρεται να υποστηρίζει: «Συναντήθηκα μια φορά με τη 12χρονη, δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This