Επίθεση με καυστικό υγρό: Η αστυνομία βρήκε την απόδειξη αγοράς στο σπίτι της 38χρονης

Παραμένει άφαντη η δράστις – Στο χειρουργείο ο 36χρονος – Έχει εκτεταμένο χημικό έγκαυμα και κινδυνεύει να χάσει το αριστερό μάτι

Must Read

Η έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι της Μαρίας Σ., η οποία έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της Γιώργου Μ. στο Ηράκλειο, απέδωσε τους πρώτους της καρπούς, καθώς οι Αρχές βρήκαν στοιχεία που συνδέουν απευθείας την 38χρονη, με την επίθεση στον 36χρονο.

Σύμφωνα με το Open, στο σπίτι της Μαρίας Σ. βρέθηκε η απόδειξη παραγγελίας και αγοράς του καυστικού υγρού μέσω διαδικτύου, πάνω στην οποία αναγράφεται κανονικά το προϊόν της παραγγελίας, ως «καυστικό υγρό».




Βεντέτα;

Αυτό είναι και το πρώτο άμεσο στοιχείο που φέρεται να έχει βρεθεί, με την 38χρονη να εξακολουθεί να είναι άφαντη και να μην έχει πάει να παραδοθεί, όπως είχε πει ένα 24ωρο πριν.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. μελετά βίντεο τα οποία έχουν καταγράψει τις κινήσεις της μετά την επίθεση στον εν διαστάσει σύζυγό της και μέχρι στιγμής φαίνεται πως φεύγει μόνη της, χωρίς να υπάρχει ένδειξη για κάποιο τρίτο άτομο έξω από το κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου όπου έγινε η επίθεση.

Έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και αναζητείται μετά την άσκηση εναντίον της κακουργηματικής δίωξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η επίθεση αυτή έχει προκαλέσει αναταραχή στην Κρήτη, με την αστυνομία να μην αποκλείει ακόμα και την πιθανότητα της βεντέτας.

Μάλιστα, οι συγγενείς του 36χρονου αναζητούν τη γυναίκα και οι αρχές φοβούνται για το τι θα συμβεί εάν τη βρουν πρώτοι.




Μπαίνει χειρουργείο ο 36χρονος

Σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές πληροφορίες, ο 36χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Θριάσιο, κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την όραση στο αριστερό του μάτι, ενώ τα εγκαύματα που έχει υποστεί στο πρόσωπο είναι τόσο εκτεταμένα, που δεν μπορεί να μιλήσει και να καταθέσει στους αστυνομικούς το τι συνέβη.

Ο Γιώργος Μ., ο οποίος έχει υποστεί σοκ και είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε χειρουργείο στο πρόσωπο, ενώ η γενικότερη πορεία του χαρακτηρίζεται «σταθερή».




«Θα προχωρήσουμε σε χειρουργείο, τις επόμενες μέρες άμεσα θα προσπαθήσουμε και αύριο. To έγκαυμα είναι βαθύ, είναι μεγάλο, αφορά μία πλευρά του προσώπου, το λαιμό , τον θώρακα, την πλάτη και τμήματα από το χέρι» περιγράφει χαρακτηριστικά η Μαρία Καλοφώνου, Διευθύντρια Tμήματος Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This