Οργή! Έριξαν στα «μαλακά» τον αστυνομικό που έστελνε γυμνές φωτογραφίες στην 12χρονη

Μετάθεση-«χάδι« για τον 26χρονο ένστολο που ήξερε ότι μιλάει με ανήλικο παιδί

Must Read

Αντιδράσεις ακόμα και μέσα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. έχει προκαλέσει η απόφαση να μετακινήσουν τον αστυνομικό της ΓΑΔΑ που είχε διαδικτυακές συνομιλίες μέσω εφαρμογής με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο ένστολος συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, και συγκεκριμένα στην υπηρεσία η οποία είναι υπεύθυνη για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων της Αστυνομίας με καύσιμα.

Οι συνομιλίες του αστυφύλακα με την ανήλικη ή τουλάχιστον με το προφίλ της που είχε φτιάξει ο Μίχος εντοπίστηκαν μετά την αρχική έρευνα και όταν εξετάστηκε διεξοδικά το κινητό της στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Αν και δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη σε βάρος του ένστολου και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια συνάντηση, ωστόσο ο ίδιος συνομιλούσε μαζί της, αν και εκείνη του είχε δηλώσει ότι είναι 15 χρόνων, άρα ανήλικη.

Επιπλέον ο νεαρός ένστολος «ψηνόταν» για κάτι περισσότερο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ανταλλάξει με τη μικρή και αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Βέβαια, ο αστυφύλακας κατά τις συχνές συνομιλίες που είχε με τη 12χρονη δεν της ανέφερε την επαγγελματική ιδιότητά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος αρχιφύλακας στο παρελθόν υπηρετούσε στη Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων, στο πλευρό σημαίνοντος πολιτικού προσώπου. Μάλιστα, ο ίδιος μετατέθηκε στη ΓΑΔΑ γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.




«Ο αρχιφύλακας ήταν στην φύλαξη μεγάλου πολιτικού προσώπου ωστόσο, όταν ζητήθηκε από όλους όσους τον συνόδευαν να εμβολιαστούν, εκείνος αρνήθηκε, με συνέπεια να φύγει από τη θέση αυτή και να τοποθετηθεί στο κέντρο συντονισμού της ΓΑΔΑ» ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Καλλιακμάνης: «Δεν νοείται αστυνομικός να μιλάει με ένα ανήλικο»

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος με τον συνάδελφό του: «Έπεσα από τα σύννεφα για τον αστυνομικό που μιλάει με την 12χρονη, δεν νοείται αστυνομικός να μιλάει με ένα ανήλικο».

Ο ίδιος χαρακτήρισε «αδιανόητη» την ενέργεια του αστυνομικού να ανταλλάσσει φωτογραφίες από την ανήλικη και αναρωτήθηκε «πώς να έχει εμπιστοσύνη ο πολίτης στην Αστυνομία με όλα αυτά που ακούγονται»...




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This