Πετράλωνα: Τι έγινε με τους 17 που είχαν ταυτοποιηθεί μετά την καταγγελία δύο παιδιών για πολλαπλούς βιασμούς

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες...

Must Read

Ατέλειωτο φαίνεται πως είναι το κουβάρι που έχει αρχίσει να ξετυλίγεται στην υπόθεση της καταγγελίας που έκαναν δύο αδέλφια στα Πετράλωνα, ότι έχουν βιαστεί κατ’ εξακολούθηση από τον πατέρα τους, τον θείο τους και άλλα τουλάχιστον 17 άτομα, εν γνώσει της μητέρας τους, για την οποία μάλιστα υποστηρίζουν ότι, όχι μόνο κάλυπτε, αλλά ήταν και μάρτυρας των βιασμών!




Το αγόρι είναι σήμερα 17 ετών και η αδελφή του 22 ετών και την πρώτη καταγγελία την είχαν κάνει το 2018, μαζί με έναν εκπαιδευτικό, στον οποίο φέρεται να είχε μιλήσει ο τότε 13χρονος για τα όσα περνούσε στο σπίτι του. Μάλιστα, στην καταγγελία αναφερόταν ότι ο πατέρας τους έφερνε στο σπίτι φιλικά πρόσωπα και άγνωστους άντρες, οι οποίοι επίσης βίαζαν τα παιδιά.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας διατηρούσε κατάστημα σε μία γειτονιά των Πετραλώνων. Όλοι είχαν παρατηρήσει μία περίεργη συμπεριφορά του παιδιού που κυκλοφορούσε στη συνοικία και έδειχνε μόνιμα πως είναι φοβισμένο. Η συνάντησή του με έναν εκπαιδευτικό σε ένα από τα καφέ της περιοχής, έγινε η αιτία για να αποκαλυφθούν όσα ακολούθησαν.

Ο εκπαιδευτικός πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να κάνει δωρεάν μαθήματα στο παιδί και εκείνη το επέτρεψε. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, το παιδί άρχισε να αναφέρεται στο τι συνέβαινε στο σπίτι, όχι όμως υπό τη μορφή καταγγελίας αλλά ως μία κανονική κατάσταση.




Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου, είπε στην ΕΡΤ ότι το 2018 που έγινε η πρώτη καταγγελία, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε δεν οδήγησε κάπου.

«Σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν προέκυψε κάποιο ένταλμα από την έρευνα του ανακριτή και δεν ενημερώθηκε για κάποια περεταίρω ενέργεια η Αστυνομία. Από εκεί και πέρα το λόγο πήρε η δικαιοσύνη και η υπόθεση δεν επέστρεψε στην αστυνομία», σχολίασε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτοί που είχαν ταυτοποιηθεί, είχαν κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι. Ωστόσο από την ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν είχαν προκύψει σαφή ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τους βιασμούς σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, για τρία συναπτά έτη από το 2012 (ήταν 7 ετών τότε το αγόρι και 12 το κορίτσι) ως το 2015.




Στη μήνυση που έγινε στις 20 Οκτωβρίου 2022, η 22χρονη (σήμερα) και ο 17χρονος αδελφός της μαζί με τον παιδαγωγό, κατήγγειλαν τη μητέρα τους για σιωπή και κυρίως για συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους.

Τα στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων ανοίγουν πλέον νέο κύκλο ερευνών, αυτή τη φορά και για τη μητέρα, προκειμένου να ερευνηθούν τα όσα καταγγέλθηκαν.




Η 22χρονη ζει στην επαρχία προσπαθώντας για ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ο 17χρονος μένει με την οικογένεια που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη. Υπάρχει και τρίτο παιδί στην οικογένεια, 11 ετών σήμερα, το οποίο μένει ακόμα με τη μητέρα, ενώ ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι.




*φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This