Αν είναι δυνατόν! Βγήκαν για το μεροκάματο (του τρόμου) και τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Must Read

Βγήκαν για το μεροκάματο και βρέθηκαν στο νοσοκομείο τρεις υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα, οι οποίοι δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους που τους ξυλοκόπησαν αλύπητα χωρίς να έχει προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ τους ή κάποιο άλλο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλαν αργότερα οι τρεις υπάλληλοι του δήμου, ήταν γύρω στις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν σταμάτησαν το απορριμματοφόρο στη συμβολή των οδών Φωκαίας και Σαράφη στον Βύρωνα, προκειμένου να αδειάσουν τους κάδους, αλλά ξαφνικά τους επιτέθηκαν οι δύο άγνωστοι άνδρες.

«Οι συνάδελφοι βγήκαν όπως κάθε ημέρα για να μαζέψουν σκουπίδια. Δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από δύο νεαρούς. Δεν είχε προηγηθεί κάτι. Τον έναν από τους δύο συναδέλφους τον χτύπησαν άσχημα, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και νοσηλεύεται με κακώσεις σε όλο του το σώμα. Μάλιστα, λιποθύμησε από τα χτυπήματα και έπεσε κάτω αναίσθητος.

Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο συνέβη το περιστατικό, αλλά όταν τον είδαν να πέφτει κάτω, οι δράστες εξαφανίστηκαν» διηγείται ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Ο πρόεδρος του Σωματείου επισημαίνει στη συνέχεια: «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μπορεί καμιά φορά να υπάρχουν διαπληκτισμοί επειδή το απορριμματοφόρο μπορεί να εμποδίσει κάποιον, αλλά τέτοια επίθεση δεν έχει ξαναγίνει. Οι συνάδελφοι εκτιμούν ότι τους την είχαν στημένη».

Από τους τρεις εργαζομένους, ο 56χρονος που έχασε τις αισθήσεις του υπέστη κατάγματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται. Αν και έχει ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση. Όπως είπαν στις αναφορές τους τα άλλα δύο θύματα της επίθεσης, οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι έχουν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, τον οποίο έχουν δώσει στην Αστυνομία, η οποία διενεργεί αναζητήσεις και ερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This