Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 18χρονου Αφγανού στην πλατεία Αμερικής

Must Read

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 18χρονου αλλοδαπού που έγινε στην πλατεία Αμερικής στις 15 Σεπτέμβρη.

Δράστες είναι τουλάχιστον έξι άτομα, από τα οποία ταυτοποιήθηκαν τρία (αλλοδαποί, ηλικίας 19, 19 και 21 ετών) και συνελήφθη ένα από αυτά.

Συγκεκριμένα οι δράστες, το βράδυ της 15ης Σεπτέμβρη, πήγαν προς την Πλατεία Αμερικής όπου σύχναζε το θύμα, με σκοπό να λύσουν προσωπικές διαφορές. Για τον λόγο αυτό, είχαν μαζί τους αιχμηρά αντικείμενα και μόλις εντόπισαν τον 18χρονο του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Στη συνέχεια, διέφυγαν εκτός Αττικής.

Έπειτα από μεθοδική έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ένας εκ των δραστών (ένας 19χρονος) είχε πάει στην Ορεστιάδα με σκοπό να φύγει από την χώρα και μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του συνελήφθη.

Για τους υπόλοιπους δράστες, συνεχίζονται οι έρευνες τόσο για την ταυτοποίηση όσο και για τον εντοπισμό τους.

Να σημειωθεί ότι, το θύμα είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο 21χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This