«Μαϊμού» γιατροί εξαπατούσαν ιδιοκτήτες βενζινάδικων! Γυναίκα το… αφεντικό της σπείρας

Must Read

Συνολικά πέντε υποθέσεις εξαπάτησης ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Λευκίμμης πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, τα μέλη μιας εξαμελούς σπείρας με αρχηγό μια 42χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι δράστες, προσποιούμενοι τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς, έλεγαν ότι κατέθεσαν εκ παραδρομής χρήματα στους λογαριασμούς τους για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, ζητώντας τα πίσω.

Μάλιστα, για να γίνουν πιο πειστικοί και να διεκδικήσουν τελικά το χρηματικό ποσό που ήθελαν, τους έστελναν παραστατικά που πιστοποιούσαν την κατάθεση των χρημάτων, τα οποία βέβαια εν συνεχεία αποδεικνύονταν πλαστά.

ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΥΡΩ

Όπως διαπιστώθηκε, σε διάστημα μόλις έξι ημερών, είχαν αποσπάσει με τη μέθοδο πάνω από 20.000 ευρώ. Ειδικότερα, 4.000 ευρώ απέσπασαν από έναν 44χρονο στην Κέρκυρα, 4.000 ευρώ από έναν 65χρονο στα Κύθηρα, 4.900 ευρώ από έναν 42χρονο στην Κέρκυρα, 4.100 ευρώ από έναν 61χρονο στην Ιθάκη και 5.400 ευρώ από έναν 50χρονο στην Σκιάθο.

Οι πέντε υποθέσεις εξιχνιάστηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και η 42χρονη αρχηγός, που εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πάτρα με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Σε βάρος της, αλλά και των πέντε ακόμη συνεργών της που αναζητούνται από τις Αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν τα άλλα μέλη της σπείρας αλλά και να εξακριβωθεί εάν είχαν δράσει και σε άλλες περιοχές της χώρας εξαπατώντας ανυποψίαστους πολίτες μέσω τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This