Κυριακή 20/6/2021

Στα «χέρια» της Αστυνομίας δύο άνδρες που μετέφεραν ανταλλακτικά από 11 κλεμμένα πολυτελή οχήματα

Στη «φάκα» της Αστυνομίας έπεσαν ένας 48χρονος οδηγός και ο 44χρονος συνοδηγός -και οι δύο ελληνικής καταγωγής- μιας νταλίκας στο λιμάνι της Πάτρας καθώς, έπειτα από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 11 υπερπολυτελή αυτοκίνητα «κομμένα» σε ανταλλακτικά, για τα οποία δεν υπήρχαν τα νόμιμα παραστατικά απόκτησής τους.

Ο έλεγχος έγινε τη στιγμή που ο οδηγός ήταν έτοιμος να μεταφέρει τα αυτοκίνητα από την Πάτρα σε μια εταιρία της Αργολίδας, της οποίας ο ιδιοκτήτης αναζητείται.

Οι λιμενικές Αρχές συνέλεξαν τους ειδικούς κωδικούς που υπάρχουν τόσο στο σασί των οχημάτων αλλά και σε άλλα εξαρτήματα και τα απέστειλαν στα εργοστάσια παραγωγής των οχημάτων στη Γερμανία.

Όταν ήρθε η απάντηση των εργοστασίων, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί η κλοπή των οχημάτων και οι Αρχές προχώρησαν στις διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα «κομμένα» αυτοκίνητα υπήρχαν ανταλλακτικά που προέρχονταν από Mercedes-Benz AMG και BMW M, ενώ για τα υπόλοιπα εκκρεμεί ακόμη η διασταύρωση των στοιχείων τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ